ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Τρομοκρατική επίθεση σε εστιατόριο στο Μπανγκλαντές

Το Πακιστάν ζει από χθές το βράδυ μια παράλογη τρομοκρατική επίθεση αφού  ένοπλοι μπήκαν σε εστιατόριο στο Μπανγκλαντές κρατώντας όμηρους όσους βρίσκονταν εκεί.

"Η επιχείρηση τελείωσε. Η κατάσταση βρίσκεται πλήρως υπό έλεγχο", δήλωσε ο εκπρόσωπος του στρατού Ρασιντούλ Χάσαν. Με τους έξι ενόπλους νεκρούς και τη διάσωση των 13 ομήρων ολοκληρώθηκε η επέμβαση των δυνάμεων ασφαλείας του Μπανγκλαντές, που έθεσαν υπό τον έλεγχό τους το εστιατόριο της Ντάκα . Έξι ένοπλοι που είχαν συλλάβει περίπου 20 ομήρους σκοτώθηκαν κατά την επιχείρηση ενώ 13 όμηροι διασώθηκαν, μεταξύ των οποίων τρεις ξένοι, δήλωσε επίσης ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος των αντιτρομοκρατικών δυνάμεων του Μπανγκλαντές σε ινδικό τηλεοπτικό δίκτυο. Οι αρχές ανακοίνωσαν πως σκοτώθηκαν επίσης τουλάχιστον δύο αστυνομικοί.

Σύμφωνα με πηγές οι ένοπλοι ζητούσαν την απελευθέρωση ενός ηγέτη της εκτός νόμου μαχητικής οργάνωσης Τζαμάατ-ουλ-Μουτζαχεντίν Μπανγκλαντές  ο οποίος είχε συλληφθεί πρόσφατα.

Η πρωθυπουργός  του Μπανγκλαντές Σέιχ Χασίνα  τόνισε πως είναι αποφασισμένη να ξεριζώσει την τρομοκρατία.“Είναι μια απαίσια ενέργεια. Τι είδους μουσουλμάνοι είναι αυτοί οι άνθρωποι; Δεν ανήκουν σε καμιά θρησκεία“, δήλωσε. “Ο λαός πρέπει να αντισταθεί σ’ αυτούς τους τρομοκράτες. Η κυβέρνησή μου είναι αποφασισμένη να ξεριζώσει την τρομοκρατία στο Μπανγκλαντές”.

Η κυβέρνηση του Μπανγκλαντές  εξέφρασε την αλληλεγγύη του και απηύθυνε συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, καθώς και στον λαό.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση