ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Τρίτη χρονιά για το «Ποδηλατώ ... και Τρέχω με Ασφάλεια»

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Κόσμος Ασφαλιστική στηρίζει το φιλανθρωπικό έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Λευκωσίας «Αγκαλιάζω», το οποίο αγκαλιάζει πάνω από 700 συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη.

Μετά την επιτυχία των δύο προηγούμενων εκδηλώσεων, που διοργάνωσε η Κόσμος σε συνεργασία με το AWOL με τίτλο «Ποδηλατώ με Ασφάλεια», επανέρχεται αναβαθμισμένη με την εκδήλωση «Ποδηλατώ ... και Τρέχω με Ασφάλεια».

Την Κυριακή 15/11/2015, από τις 10:00 μέχρι τις 13:00, οι διοργανωτές θα βρίσκονται στην πλατεία Φανερωμένης στην παλιά Λευκωσία για να ποδηλατήσουμε ή/και να τρέξουμε, βοηθώντας το έργο του «Αγκαλιάζω». Μαζί μας φέτος, εκτός από το AWOL, θα βρίσκεται και το ΔΡΟ.ΜΕ.Α. RACING.

Στην παρέα μας θα βρίσκεται με Live Link ο LOVE FM με τους Τάσο Τρύφωνος και Χριστιάνα Αρτεμίου και στο χώρο θα υπάρχουν διασκεδαστικές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους.

Για τα μεγαλύτερα «παιδιά» θα υπάρχει άφθονη μπίρα, hot dogs και donuts.

Επίσης, στο χώρο θα υπάρχει έκθεση παλαιού ποδηλάτου, καθώς και διαγωνισμοί με πλούσια δώρα προσφορά των διοργανωτών.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λευκωσίας «Αγκαλιάζω».

Οι διοργανωτές δηλώνουν βέβαιοι ότι θα είναι ένα διασκεδαστικό κυριακάτικο πρωινό, με φιλανθρωπικό και αθλητικό χαρακτήρα, όπου θα περάσουμε όμορφα προσφέροντας σε αυτούς που μας έχουν ανάγκη.

Μας περιμένουν όλους για να ποδηλατήσουμε, να τρέξουμε ή και για να περπατήσουμε παρέα.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα της Κόσμος Ασφαλιστικής στο FACEBOOK

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X