ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Τοπικές βροχές το βράδυ

Τη Δευτέρα, περίοδοι με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ νωρίς το πρωί αναμένονται τοπικά ελαφρές βροχές.

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ ασθενής χαμηλή πίεση αναμένεται από απόψε. Στη ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη, από σήμερα το βράδυ, η οποία θα υποχωρήσει αργά τη νύκτα της Δευτέρας.

Σήμερα ο καιρός θα καταστεί σύντομα κυρίως συννεφιασμένος και παροδικά μερικώς συννεφιασμένος. Νωρίς το πρωί πιθανό να παρατηρείται τοπική αραιή ομίχλη, στο εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και σταδιακά αναμένονται τοπικές, κυρίως ελαφρές, βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ αλλά αργότερα στα ανατολικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα, περίοδοι με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ νωρίς το πρωί αναμένονται τοπικά ελαφρές βροχές. Στη συνέχεια πιθανό να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά. Αργά τη νύκτα αναμένονται τοπικές βροχές, κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού. Την Τρίτη, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, που αναμένεται να δώσει μεμονωμένες βροχές, κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές ή καταιγίδα, κυρίως από το μεσημέρι και μετά και ως επί το πλείστον στο δυτικό μισό του νησιού.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή τη Δευτέρα, ενώ στη συνέχεια θα σημειώσει μικρή πτώση, για να κυμανθεί γύρω ή λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X