ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Τόνια Σωτηροπούλου: Η σεξουαλική παρενόχληση στα 18 της από γνωστό ηθοποιό

H αποκάλυψη που έκανε η ηθοποιός

Η Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ2 «Συν Γυναιξί» με τον Γιώργο Πυρπασόπουλο και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως όταν ήταν 18 ετών, δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό ηθοποιό. 

Αναφερόμενη στο περιστατικό, η ηθοποιός δήλωσε: «Μου έχει συμβεί μια φορά. Όταν ήμουν 18 χρονών, ήταν η πρώτη φορά που έκανα ένα μικρό πέρασμα σε μια σειρά ελληνική. Ήμουν 18, τότε, αυτός 54 και είχαμε πει ένα "γεια" και ένα "χάρηκα". Όταν τελείωσε το γύρισμα, πήγα στο καμαρίνι να αλλάξω για να φύγω. Άλλαξα, πάω να πάρω την τσάντα μου, μπαίνει μέσα και πάει να με φιλήσει. Κάνω "'Ωπα"!».

Στην συνέχεια, πρόσθεσε: «To πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν τι σιχαμένο και τρομακτικό είναι αυτό που κάνει, που απλά μπήκε στο χώρο μου και ήρθε καταπάνω μου. Από πού πήρε αυτό το vibe; Δεν μιλήσαμε καν! Με ποιο δικαίωμα; Αλλά και μήπως έκανα εγώ κάτι; Μήπως του έδωσα εγώ κάποια τέτοια εντύπωση; Όχι δεν του έδωσα! Οπότε του λέω "όχι" και το χειρότερο είναι ότι συνεχίζει και μου λέει, "σου ζητώ χίλια συγνώμη απλά οι περισσότερες κοπέλες στην ηλικία σου που είναι ηθοποιοί, ξέρεις…". Ότι δηλαδή αυτός ήταν γνωστός θα γινόταν κάτι και μετά θα με βοηθούσε κάπως».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση