ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Τόνια Σωτηροπούλου: Η αυστηρή απάντηση στους επικριτές της

Μπορεί να έχει κάνει αρκετές δουλειές στο εξωτερικό όμως αυτή που την στιγμάτισε ήταν η συμμετοχή της στην ταινία Skyfall. 

Η Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκε στην εκπομπή ''Στην φωλιά των Κου κου'' και έδωσε μια αυστηρή απάντηση στα όσα ακούγονται κατά καιρούς σχετικά με τη συμμετοχή της στην ταινία, αφού κάποιοι υποστηρίζουν πως η εμφάνισή της στην ταινία ήταν μόλις λίγα δευτερόλεπτα, γεγονός που δεν την καθιστά πρωταγωνίστρια.

Φανερά ενοχλημένη, δήλωσε: «Το Skyfall έγινε το 2012. Ουδέποτε μπήκα στη διαδικασία να πω ότι είμαι πρωταγωνίστρια σε μια ταινία Bond. Αυτό διογκώθηκε στην Ελλάδα από τα Μέσα. Πέραν αυτού όμως, προφανώς δεν με πειράζει να λέει κάποιος τη γνώμη του ή να με κρίνει, γιατί θα μπορούσε να με κρίνει και για έναν πρωταγωνιστικό ρόλο ότι δεν του άρεσε και ότι του τη σπάει η φάτσα μου. Αλλά εγώ αυτό που κρατάω είναι η εμπειρία, το ότι βρέθηκα εκεί, το ότι έχω κάνει άλλα τόσα πρότζεκτ στο εξωτερικό και προσπαθώ χωρίς να κάνω κακό σε κανέναν και πολύ τίμια [...] Όλο αυτό που βίωσα εκεί, το ότι πέρασα την audition και βρέθηκα στο σετ και δούλεψα με έναν σκηνοθέτη που θαυμάζω, όποιος μιλάει αρνητικά για μένα και κρίνει το πόσο έπαιξα, δεν έχει βρεθεί εκεί ποτέ. Οπότε αν κάποιος δεν γνωρίζει την προσπάθεια και τι πραγματικά σημαίνει, προφανώς και δεν με αφορά και η γνώμη του!».

Δείτε το video:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση