ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του Mad TV

newsroom must

Γέλια, παιχνίδια, φωνές, φαγητό και πάντα σε κάποια περίοπτη θέση του σπιτιού η τηλεόραση να προβάλλει τα αγαπημένα σας τραγούδια. Το αγαπημένο σας μουσικό κανάλι έχει ετοιμάσει ένα εορταστικό πρόγραμμα για σας και τους αγαπημένους σας για τις γιορτινές μέρες.

Παραμονή Χριστουγέννων στις 19.00 – 21.00 συντονιστείτε για να παρακολουθήσετε το εντυπωσιακό σόου από την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2016. Πέραν των 65.000 ατόμων είχαν την ευκαιρία να ζήσουν για 11η συνεχή χρονιά την πιο θετική συναυλία, γεμάτη εκπλήξεις, συναρπαστικά live acts και μουσικές στιγμές. Μια μεγαλειώδης συναυλία που δεν πρέπει να χάσετε. Ο παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς έδωσε το έναυσμα για την πιο θετική μουσική γιορτή! Τη συναυλία άνοιξαν η Animado με τον DJ Pitsi και ακολούθησε ο Κωνσταντίνος Φραντζής με το δικό του δυναμικό παλμό. Αμέσως μετά, ο κόσμος υποδέχτηκε τον Jimmy Gian, ο οποίος παρέδωσε τη σκυτάλη στον Άρη Μακρή για να μεταφέρει το μοναδικό του ρυθμό. Στη συνέχεια, στο positivestage, ανέβηκαν ο Στέλιος Λεγάκης, η Josephine με τον OGE, οι Radioact και ο Βαγγέλης Κακουριώρης, ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους με τις επιτυχίες τους. Ο Μύρωνας Στρατής ανέβασε τη θετική διάθεσή στα ύψη και ο Αναστάσιος Ράμμος με τον Arva παρουσίασαν μια δυναμική συνεργασία on stage. Το κοινό υποδέχθηκε με ενθουσιασμό την Demy, σε μια ανατρεπτική σύμπραξη με τον OGE και την Charis Savva και ακολούθησαν οι REC, αφήνοντας το δικό τους ξεχωριστό μουσικό αποτύπωμα. Η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα ξεσήκωσε με την εμφάνισή τους και ο Claydee σκόρπισε positive vibes. Η Έλενα  Παπαρίζου πρόσφερε ένα εντυπωσιακό performance και στη συνέχεια, ο Mike κράτησε δυνατό τον παλμό της θετικής ενέργειας. Οι Playmen μαζί με την Demy, τον Χρήστο Μάστορα και την Έλενα Παπαρίζου, παρουσίασαν ένα ξεχωριστό live act και στη συνέχεια οι Μέλιsses σε μια συνεργασία έκπληξη με την Ελένη Φουρέιρα απογείωσαν τα πλήθη. Τρεις ώρες γεμάτες θετική ενέργεια μουσική και εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Ακολουθεί στις 21.00 – 23.00 το Christmas Mixer με τα ωραιότερα ελληνικά και ξένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια όλων των εποχών σε ένα non-stop εορταστικό MIXER, όπως μόνο το MAD ξέρει να κάνει.

Για την ημέρα των Χριστουγέννων, το αγαπημένο σας μουσικό κανάλι σας ετοιμάζει κι άλλες εκπλήξεις που ξεκινούν από νωρίς το απόγευμα. Στις 16.30 μέχρι και τις 18.30 μπορείτε να παρακολουθήσετε τα 30 Best Christmas Videos. Ένα εορταστικό count-down με τα 30 καλύτερα χριστουγεννιάτικα video-clips , ελληνικά και ξένα που θα είναι το καλύτερο σας οπτικό soundtrack γι’ αυτή την ξεχωριστή μέρα. Και η μουσική δεν σταματά εδώ!

Από τις 19.00 μέχρι και τις 22.00 θα μπορείτε να παρακολουθήσετε τα Mad Video Music Awards Greece 2016. Ο πιο διαχρονικός μουσικός θεσμός στην Ελλάδα. Απολαύστε ένα τρίωρο υπερθέαμα με τους μεγαλύτερους stars της ελληνικής μουσικής σκηνής σε σκηνοθεσία του Φωκά Ευαγγελινού. Μοναδικές εμφανίσεις από τον Σάκη Ρουβά, την Άννα Βίσση, την Έλενα Παπαρίζου, την Ελένη Φουρέιρα, τις MEΛΙSSES, τον Χρήστο Δάντη, την Demy, τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον Νίνο, τον Κώστα Μαρτάκη, τον Ηλία Βρεττό, τους Boys and Noise κ.ά. Ζήστε τις απονομές και τα συγκινητικά στιγμιότυπα μια μουσικής γιορτής που κάθε χρόνο ξεχωρίζει.

Παραμονή Χριστουγέννων και από τις 19.00 μέχρι τις 21.00 συντονιστείτε για να παρακολουθήσετε το εντυπωσιακό σόου από την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2016. Ημέρα των Χριστουγέννων και στις οθόνες σας από τις 19.00 μέχρι και τις 22.00 θα μπορείτε να παρακολουθήσετε τα Mad Video Music Awards Greece 2016.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X