ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Το χριστουγεννιάτικο όνειρο της Λευκωσίας είναι εδώ!

newsroom must

Οι ανυπόμονοι, έχουν ήδη αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση, οι φανατικοί έχουν ήδη στολίσει το δέντρο τους κι όσο γι αυτούς που το παίζουν αδιάφοροι δεν έμειναν πολλές μέρες για το άνοιγμα της μεγαλύτερης και μοναδικής ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ που ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες της και να σας υποδεχθεί σε ένα ανεπανάληπτο χριστουγεννιάτικο όνειρο, από τις 20 Νοεμβρίου μέχρι και τις 10 Ιανουαρίου.

Το όνειρο των Χριστουγέννων κάνει πρεμιέρα στις 20 Νοεμβρίου όπου η ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ανοίγει τις πύλες της. Τα μεγαλειώδη εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 26 του μήνα με μεγάλη συναυλία της Μελίνας Ασλανίδου και του Γιώργου Παπαδόπουλου. Kαι επειδή Χριστούγεννα σημαίνουν αγάπη από τα εγκαίνια δεν θα μπορούσε να λείπει το Love fm 100.7, 88.7 και 100.8, ο μοναδικός ερωτικός σταθμός της Κύπρου, με live link απο τον χώρο των εγκαινίων.

Η ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ είναι έτοιμη να σας υποδεχθεί φέτος σε νέο χώρο, στον Δήμο Στροβόλου έναντι της πρώην Υπεραγοράς Ορφανίδη σε έναν χώρο που καλύπτει 15.000m2.

Το γνωστό Luna Park Parko Paliatso μεταφέρεται στον Στρόβολο για να δημιουργήσει ένα φανταστικό περιβάλλον σε ένα χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Οι εργασίες προχωρούν με γοργό ρυθμό και όλα δείχνουν ότι αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι παραμυθένια στην μοναδική ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ που ετοιμάζεται να φιλοξενήσει και φέτος πάνω από 300 χιλιάδες κόσμου!

Οι πιο λαμπεροί τραγουδιστές από Ελλάδα και Κύπρο θα ντύνουν καθημερινά μουσικά τις εκδηλώσεις, προσφέροντας ανεπανάληπτες στιγμές σε όσους θα έχουν την τύχη να παρευρεθούν στην λαμπρότερη ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ που έγινε ποτέ. Ξυλοπόδαροι, σχολές χορού και παιδικές θεατρικές παραστάσεις θα προσφέρουν καθημερινά στους μικρούς φίλους αξέχαστες στιγμές.

Η ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ φέτος, συνεργάζεται για την διαφημιστική προβολή και επικοινωνία, αποκλειστικά με τον όμιλο SPP MEDIA.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση