ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Το Χόλιγουντ αντιδρά μετά τους πυροβολισμούς σε σχολείο

Ένας πρώην μαθητής στο Marjory Stoneman Douglas High School στο Πάρκλαντ στη Φλόριντα άνοιξε πυρ μέσα στον χώρο του σχολείου, με αποτέλεσμα «πολυάριθμα θύματα». Τουλάχιστον 17, οι νεκροί. Ο δράστης, που σύμφωνα με πληροφορίες χρησιμοποίησε ένα AR-15, κρατείται.

Αντιδρώντας σε αυτό το οποίο έχει εξελιχθεί σε «επαναλαμβανόμενο θέμα» της καθημερινότητας στις ΗΠΑ, μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ «μπήκαν» στο Twitter τους η κάθε μία και ο κάθε ένας και απευθύνουν έκκληση για «λιγότερες προσευχές, πιο αυστηρούς νόμους για την οπλοκατοχή και περισσότερη δράση».

«Καμιά δήλωση, καμιά πράξη, κανένας νόμος δεν είναι αρκετός έως ότου βάλουμε τέλος σ' αυτή την επιδημία του ν' ανοίγουν πυρ στα σχολεία» έγραψε, στον λογαριασμό της στο Twitter, η Έλεν ΝτιΤζένερις.

«Ακόμη μια φορά κάποιος ανοίγει πυρ μέσα σ' ένα σχολείο. Συγχαρητήρια σ' αυτούς τους θρασύδειλους που δεν κάνουν τίποτα για να μας βοηθήσουν να σταματήσουμε αυτή την επιδημία, βλ. Κογκρέσο» γράφει η Μπέτι Μίντλερ.

«Τότε, κάνετε κάτι γι' αυτό» λέει – απηυδισμένος – ο Γκάρι Νιούσομ.

''Το χρωστάμε στα παιδιά μας και στους δασκάλους μας, να είναι ασφαλής όσο βρίσκονται στο σχολείο. Οι προσευχές δεν θα το καταφέρουν αυτό: μόνο η πράξη. Κοινοβούλιο, κάνε το καθήκον σου και προστάτευσε τους αμερικανούς πολίτες από την παράλογη βία'', έγραψε η Kim Kardashian West, που μίλησε πολλές φορές δημόσια για την οπλοκατοχή στις ΗΠΑ.

''Συντετριμμένη με ακόμα μια είδηση για πυροβολισμούς σε σχολείο. Αυτός είναι ο 18ος μέσα σε 45 μέρες το 2018. Οι μαθητές και οι δάσκαλοι δεν θα έπρεπε να φοβούνται για την ασφάλειά τους. Πρέπει να κάνουμε περισσότερα για να αντιμετωπίσουμε αυτές τις παράλογες πράξεις βίας. Η καρδιά μου είναι με τους ανθρώπους του Parkland. Αρκετά'', έγραψε η Reese Witherspoon.

«Φλόριντα...σ' αγαπώ. Είμαι συντετριμμένη. Για σένα. Δεν υπάρχουν λέξεις. Ηγέτες, πότε θα είναι “αρκετά”; Πότε θα κάνετε κάτι; Πόσα ακόμη παιδιά θα πρέπει να τρέξουν από τα σχολειά τους, με λυγμούς, με τα χέρια ψηλά; Πόσα ακόμη;» φωνάζει η Σοφία Μπους.

«Να μια σκέψη, αμερικανικά ΜΜΕ: αφιερώστε το ένα δέκατο από τη φρενήρη, χωρίς σταματημό ενέργεια που ξοδεύετε για να βαράτε τον Τραμπ στο να ζητήσετε νομοθεσία για έλεγχο της οπλοκατοχής» προτείνει ο Πιρς Μπρόσναν.

«Οι προσευχές χωρίς συνταιριαστές πράξεις είναι σιωπηρά ψέματα που λέει κανείς στον εαυτό του, που δεν τα ακούει κανένας Θεός, που ισοδυναμούν με τίποτα. Η δράση είναι η γλώσσα της αλήθειας, οι προσευχές των Αγίων» φωνάζει ο Μαρκ Ράφαλο.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση