ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Το ξέσπασμα της Χριστοπούλου: «Κάποιοι έχουν κόμπλεξ»

Δέσποινα Άσπρου

Η coatch των κοριτσιών του GNTM, Έλενα Χριστοπούλου, βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η ίδια μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωής και τη νέα της σχέση. Μάλιστα, όπως ήταν αναμενόμενο μίλησε για το επιτυχημένο ριάλιτι μόδας του Star, Greece’s Next Top Model.

Στο προσκήνιο της συζήτησης σύντομα ήρθε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τότε η παρουσιάστρια ρώτησε: «Τελικά Έλενα η Ηλιάνα κάνει καριέρα στο εξωτερικό ή δεν κάνει; Ζει ή δεν ζει στο εξωτερικό; Δεν έχω καταλάβει…».

«Ζει στην Αμερική σχεδόν επτά χρόνια. Παλεύει μόνη της από μικρό παιδί. Όταν γνωριστήκαμε και την ανέλαβα, μετά από λίγο καιρό, έφυγε στο εξωτερικό, Γερμανία, Ιταλία και μετά Νέα Υόρκη. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν μπορούμε να σύρουμε το βιογραφικό ή να κάθεται αν λέει να τότε έκανα Dolce & Gabbana, τότε έκανα εκείνο, τότε έκανα το άλλο… Φαίνεται η φινέτσα της, το ήθος της, το πώς περπατάει ότι είναι ένα μοντέλο εξωτερικού είτε μας αρέσει είτε όχι… Φυσικά σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει. Κάποιοι έχουν κόμπλεξ με τους ανθρώπους που πετυχαίνουν, αυτό είναι γεγονός. Είναι ένα κορίτσι που ήρθε και άνθισε. Είναι ένα καστανό κορίτσι, Ελληνιδάρα, που λείπει από την ελληνική αγορά, είναι κάτι άλλο», τόνισε η Έλενα Χριστοπούλου. 

Δείτε το βίντεο:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση