ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Ντούσκα για τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή

Είναι ένα πρόσωπο που μας συστήθηκε μέσα από τη μουσική του μιας και φέτος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Εurovision, με το τραγούδι ''Βetter Love''. Η Κατερίνα Ντούσκα φροντίζει να κρατά χαμηλούς τόνους και να απασχολεί τα media μόνο με τα επαγγελματικά της. 

Όμως με αφορμή την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, το φως της δημοσιότητας είδαν και λεπτομέρειες της προσωπικής της ζωής.

Η Κατερίνα Ντούσκα μίλησε στο περιοδικό People και δεν έκρυψε την ενόχλησή της για τα όσα ακούγονται και γράφονται για τη σχέση της με τον Τιμολέοντα Βερέμη, γνωστό και ως Leon of Athens.

«Δεν μου αρέσει η δημοσιότητα ιδιαίτερα. Αντιλαμβάνομαι πως είναι μέρος της δουλειάς μου και βοηθάει στην προώθησή της. Αυτός είναι και ο μόνος λόγος που το κάνω. Δεν με ενδιαφέρει ο κόσμος να με γνωρίζει για τη σχέση μου, ούτε να μπει στο σπίτι μου. Επιθυμώ να με γνωρίζει ως ερμηνεύτρια, τραγουδοποιό και για το έργο μου. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο βάζω όρια. Η ιδιωτική ζωή του καθενός είναι ιερή» δήλωσε και συμπλήρωσε: «Πουλάνε τα δημοσιεύματα για την προσωπική μου ζωή και αυτό ψάχνουν. Δεν είμαι, όμως, σταρ ενός ριάλιτι σόου. Γνωρίζοντας πόσο εύκολα πουλιέται η προσωπική ζωή, δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να το κάνω και να δώσω τροφή στα media. Όσον αφορά τα δημοσιεύματα, ποτέ δεν επιβεβαίωσα κάτι. Είναι αστείο να δημοσιεύουν κάτι ως γεγονός. Ο καθένας γράφει ό,τι θέλει και δεν υπάρχει καμία αξιοπιστία» αρκείται να πει».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση