ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Το συγκινητικό πρωτοσέλιδο των New York Times για τα θύματα του κορωνοϊού

Ονόματα θυμάτων του κορωνοϊού από όλη την χώρα

Καθώς οι ΗΠΑ τους 100,000 θανάτους από κορωνοϊό οι New York Times γέμισαν το πρωτοσέλιδο της Κυριακάτικης εφημερίδας τους με ονόματα θυμάτων του κορωνοϊού από όλη την χώρα

Η εφημερίδα είπε ότι ήθελε να μεταδώσει την έκταση της τραγωδίας έτσι η πρώτη σελίδα είναι ένας απλός κατάλογος ονομάτων και προσωπικών στοιχείων που λήφθηκαν από νεκρολογίες από τις ΗΠΑ.

Ο τίτλος είναι «Οι θάνατοι των ΗΠΑ φτάνουν τους 100.000, μια απίστευτη απώλεια» ενώ ο υπότιτλος λέει ότι «Δεν ήταν απλά ονόματα σε μια λίστα. Ήταν εμείς»

Ολόκληρη η λίστα, η οποία συνεχίζεται μέσα, αριθμεί σχεδόν 1.000 ονόματα μόλις 1% της συνολικής απώλειας ζωής στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της επιδημίας.

Ο αριθμός των θανάτων στις ΗΠΑ ανέρχεται σε πάνω από 97.000, σύμφωνα με την ιχνηλάτη του Πανεπιστημίου Johns Hopkins

To Times Insider αναφέρει ότι αντί για τα άρθρα, τις φωτογραφίες ή τα γραφικά που εμφανίζονται συνήθως στην πρώτη σελίδα των The New York Times, την Κυριακή, υπάρχει μόνο μια λίστα: μια μακρά, επίσημη λίστα με τα άτομα των οποίων οι ζωές χάθηκαν από την πανδημία του κορωνοϊού.

Γνωρίζοντας ότι έπρεπε πλησιάζουν τις 100.000 ήθελαν να κάνουν κάτι ξεχωριστό όπως αναφέρει το άρθρο «Βάζοντας 100.000 κουκκίδες ή φιγούρες σε μια σελίδα δεν σας λέει πραγματικά πολλά για το ποιοι ήταν αυτοί οι άνθρωποι, τις ζωές που έζησαν, τι σημαίνει για εμάς ως χώρα»

Έτσι μάζεψαν τις ειδήσεις θανάτων από κορωνοϊό από όλες τις εφημερίδες της χώρας και έγραψαν εκτός από το όνομα και την ηλικία κάτι ξεχωριστό για τον κάθε ένα.

“Alan Lund, 81, Washington, μαέστρος με το πιο εκπληκτικό αυτί … ”

“Theresa Elloie, 63, New Orleans, φημισμένη για την επιχείρησή της κάνοντας λεπτομερείς καρφίτσες και κορσάζ… ”

“Florencio Almazo Morán, 65, New York City, one-man army … ”

“Coby Adolph, 44, Chicago, επιχειρηματίας και περιπετειώδης… ”

Προηγουμένως υπήρξε άλλη μια ιδέα για πρωτοσέλιδο το οποίο θα ήταν ένα πλέγμα εκατοντάδων εικόνων εκείνων που είχαν χάσει τη ζωή τους από τον Covid-19,

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση