ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

To συγκινητικό αντίο της πρώην συζύγου και της κόρης του Anthony Bourdain

Στις 8 Ιουνίου 2018 ο διάσημος σεφ Anthony Bourdain έδωσε τέλος στη ζωή και η είδηση του θανάτου του έκανε τον γύρο του κόσμου σκορπώντας θλίψη στους οικείους του και όχι μόνο. Ο επιτυχημένος σεφ ήταν πατέρας ενός 11χρονου κοριτσιού που απέκτησε από τον γάμο του με την Οttavia Busia.

Η νεαρή του κόρη Ariane όπως και η μητέρα της, θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν με τον δικό τους τρόπο. Η Ariane πραγματοποίησε μια εμφάνισή της σε συναυλία φορώντας τις αγαπημένες τις μπότες που της είχε δωρίσει ο πατέρας της, και η πρώην σύζυγος του σεφ και παρουσιαστή έκανε το πρώτο της post μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram λέγοντας: ''H μικρή μας είχε τη συναυλία της σήμερα. Ήταν καταπληκτική, τόσο δυνατή και θαρραλέα. Φόρεσε τις μαύρες μπότες που της αγόρασες. Ελπίζω να έχεις ένα καλό ταξίδι όπου και αν βρίσκεσαι,'' ήταν το συγκινητικό μήνυμα της.

Η πορεία του Anthony Bourdain ήταν γεμάτη επιτυχίες, χρήματα και δόξα όμως ο διάσημος σεφ είχε μεγάλη αγάπη στην κόρη του, αφού όπως δήλωσε στενός του συνεργάτης στο People, ο σεφ αντιμετώπιζε την πατρότητα ως ένα από τα πιο ευτυχή πράγματα στη ζωή του.'' Όταν μιλούσε για την κόρη του τα μάτια του χόρευαν! Μιλούσε για αυτήν συνεχώς!'', ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση