ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Το σχολικό γεύμα του πρίγκιπα George, δεν είναι αυτό που περίμενες

Για τους περισσότερους από εμάς τα γεύματα που είχαμε στο σχολείο, δεν αποτελούν μια συναρπαστική ανάμνηση. Ωστόσο στο σχολείο του πρίγκιπα George τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού τα γεύματα που προσφέρονται εκεί, είναι πολύ ξεχωριστά.

Ο γιος του πρίγκιπα William και της Kate Middleton φοιτά στο ιδιωτικό σχολείο Thomas’s Battersea, με δίδακτρα 18.000 λίρες το χρόνο.

Εκτός από τα ιδιαίτερα μαθήματα που περιλαμβάνει το πρόγραμμα διδασκαλίας, όπως μπαλέτο για αγόρια και κορίτσια, αλλά και φιλοσοφία, το μενού είναι εξίσου ιδιαίτερο.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές του σχολείου απολαμβάνουν από το πρωί φρέσκα φρούτα ή κάποια πίτα, ενώ για μεσημεριανό τρώνε πάντα μια μπαγκέτα και σούπα.

Ως κυρίως πιάτο, πχ τη Δευτέρα σερβίρεται κοτόπουλο, αλλά φυσικά όχι φτερούγες. Σερβίρεται κοτόπουλο arrabbiata με ζυμερικά ολικής άλεσης. Στο μενού υπάρχει ακόμη ψάρι, σολομός με ζυμαρικά ολικής άλεσης crème fraiche και μπιζέλια. Ακόμη φαλάφελ ψημένα στο φούρνο με φρέσκο χούμους, αργομαγειρεμένο αρνί ραγού, βακαλάο τεριγιάκι με σπανάκι με σκόρδο, αρνί με βερίκοκα, κοτόπουλο piri-piri chicken, καπνιστό χοιρινό με αβγά ποσέ, καπνιστό σολομό με μπρόκολο.

Το γκουρμέ μενού, έχει φυσικά και γλυκό το οποίο είναι φρεσκοφουρνισμένα Τζαμαϊκανά κέικ τζίντζερ με επικάλυψη λεμόνι, smoothie μπανάνα-φράουλα με μπισκότα βρώμης, μους μάνγκο με passionfruit ή φρεσκότατο κραμπλ ροδάκινο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X