ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Το παιχνίδι των επωνύμων στα social media για την #Eurovision

Η Σουηδία και ο Måns Zelmerlöw με το τραγούδι «Heroes» αναδείχθηκαν νικητές του 60ού διαγωνισμού της Eurovision.

Η εντυπωσιακή και σέξι Έλενα Παπαρίζου μοιράστηκε με τους followers της στο instagram, ένα κολλάζ με φωτογραφίες, αφότου ανακοίνωσε την ψηφοφορία της Ελλάδας. 

Η Conchita απορεί ποια χώρα θα κερδίσει.  Με μια φωτογραφία που πόσταρε στο Instagram καλεί τους followers της να πουν την άποψη τους!

Η Ρούλα Κορομηλά ενθουσιάστηκε με τη συμμέτοχη της Ιταλίας: «Πολύ grande! Μπράβο Ιταλία!!!», έγραψε στο Twitter

Η Δέσποινα Βανδή έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter: «Καλή επιτυχία στην Ελλάδα και στην Κύπρο μας!»

Ο ηθοποιός Θεοχάρης Ιωαννίδης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram: «Καλή επιτυχία Ελλάδα και Κύπρος.  Ροκάρατε και η δύο στη σκηνή της Αυστρίας! »

Η Στέλλα Δημητρίου, Γωγώ Μαστροκώστα και Χάρης Σιανίδης παρακολουθούν Eurovision και μέσω του instagram, εύχονται στην Κύπρο και την Ελλάδα καλή επιτυχία – Κάντε slide για να δείτε την φωτογραφία 

Ενθουσίασε τους ξένους ανταποκριτές η Ελληνική συμμετοχή!

Μαρία Ηλιάκη: «Γουστάρω με τρέλα το Βέλγιο», έγραψε στο twitter

Κατερίνα Καινούργιου: «Κύπρος», έγραψε στο twitter!

Η Άντρη Καραντώνη εύχεται στην Κύπρο καλή επιτυχία με μια φωτογραφία της με τον Γιάννη Καραγιάννη!

Κατερίνα Καινούργιου: «Περιμένω λοιπόν… αν και είμαι στο τσακ να κοιμηθώ με αυτά που βλέπω», έγραψε στο Twitter!

''Στο press room χαμός'', μας ενημερώνει ο Λευτέρης Ζαμπετάκης, ο Τάσος Τρύφωνος και η Κική Τσόλκα μέσω του instagram!

Η Έλενα Παπαρίζου ευχήθηκε στην Μαρία Έλενα Κυριάκου μέσω Twitter: «Καλή επιτυχία Ελλάδα! Εμείς τα λέμε σε λίγο»

O Φίλιππος Κωνσταντίνου πόσταρε στο Facebook μια φωτογραφία γράφοντας: «Εύχομαι και στη Κύπρο μας να τα πάει περίφημα σ’ έναν τέτοιο δύσκολο τελικό, είναι μεγάλη επιτυχία»

Ο γνωστός ηθοποιός Ανδρέας Γεωργίου είναι έτοιμος να δει την Eurovision, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram!

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision Μαρία Έλενα Κυριάκου πόσταρε στον προσωπικό της  λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο με τις αδελφές της γράφοντας: «Οι δυο μου αδελφές τραγουδούν για μένα με τη βοήθεια του αδελφό μου.  Σας αγαπώ πολύ με συγκινήσατε». 

Ένα γλυκό φιλάκι έδωσε η ραδιοφωνική παραγωγός του Love Fm 100.7, 88.7 και 108.0 Χριστιάνα Αρτεμίου, στον εκπρόσωπο της Κύπρου μας, Γιάννη Καραγιάννη, λίγο πριν το μεγάλο τελικό!

Η όμορφη τραγουδίστρια Θωμαή Απέργη έγραψε στο instagram. «Καλή επιτυχία Ελλάδα. Καλή επυτιχία Μαρία Έλενα Κυριάκου.  Καλή επιτυχία και στην Κύπρο μας».

«Έχει πλάκα να διακίνησε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς», έγραψε η Conchita στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

Η Νίνα η εκπρόσωπος της Γεωργίας, τελειοποιεί την gothic εμφάνιση της. Δείτε την φωτογραφία.

H δημοσιογράφοι του press center ψήφισαν την Μαρία – Έλενα Κυριάκου σαν τη δεύτερη πιο καλοντυμένη της διοργάνωσης!

Μια φωτογραφία που κυκλοφορεί στα social media δείχνει την Κύπρο στην πρώτη θέση. Αυτό - αν και πρόκειται για ψεύτικα αποτελέσματα - προκύπτει από την τελική ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής όλων των χωρών μετά την πρόβα τζενεράλε. Μακάρι να επαληθευτεί κάτι τέτοιο. Μάλιστα η συγκεκριμένη φωτογραφία κοινοποιήθηκε, πάνω στην πλάκα από την Εύη Παπαμιχαήλ, τον Κλείτο Κλείτου και τον ίδιο τον ερμηνευτή Γιάννη Καραγιάννη οι οποίοι γράφουν χαρακτηριστικά: «Καλή επιτυχία στην Κύπρο μας απόψε και μακάρι να τα πάμε εξίσου καλά όπως τα ψεύτικα αποτελέσματα της πρόβας! REMEMBER TO VOTE!» 

H περσινή νικήτρια της Eurovision Conchita Wurst, μας δίνει μια γεύση, μέσω twitter για το τι θα φορέσει απόψε.  To πρώτο φόρεμα, που θα εμφανιστεί είναι διακοσμημένο με πολύτιμες πέτρες Swarovski. 

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο τελικό ο διευθυντής και ραδιοφωνικός παραγωγός του Love Fm 100.7, 88.7 και 108.0, Τάσος Τρύφωνος πόσταρε μια φωτογραφία στο instagram μαζί με το ραδιοφωνικό του ταίρι, Χριστιάνα Αρτεμίου και τον εκπρόσωπο της Κύπρου Γιάννη Καραγιάννη.

Ο Τάσος Τρύφωνος και η Χριστιάνα Αρτεμίου εύχονται από το Stadthalle της Βιέννης, καλή επιτυχία σε Κύπρο και Ελλάδα!

Μια τελευταία selfie πριν βγει στην σκηνή για πρόβες πόσταρε στο Twitter η αγγλική συμμετοχή και το συγκρότημα Electro Velvet, που ερμηνεύει το κομμάτι Still In Love With You.

Ο Φίλιππος Κωνσταντίνου, τον οποίο γνωρίσαμε ως μέλος του συγκροτήματος One, κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν και θυμάται  την δική του συμμετοχή στην Eurovision.  Το συγκρότημα One εκπροσώπησε την Κύπρο το 2002 και κατέλαβε την 6η θέση με το κομμάτι «Gimme» του μοναδικού συνθέτη Γιώργου Θεοφάνους.  

Η Conchita Wurst έγραψε στο Twitter: «Στον δρόμο για το Wiener Stadthalle της Βιέννης όπου θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός».

Ο γνωστός δημοσιογράφος,παρουσιαστής του τηλεοπτικού talk show ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ, διευθυντής και ραδιοφωνικός παραγωγός του Love Fm 100.7, 88.7 και 108.0, Τάσος Τρύφωνος, πόσταρε μια φωτογραφία στο instagram μαζί με το ραδιοφωνικό του ταίρι, Χριστιάνα Αρτεμίου και εύχεται καλή επιτυχία στην Κύπρο και την Ελλάδα.  

Ο καταξιωμένος χορογράφος και χορευτής Χάρης Σάββα ευχήθηκε κι αυτός με τη σειρά του καλή επιτυχία στην Κύπρο και στον Γιάννη Καραγιάννη, μέσω του instagram!

H περσινή νικήτρια της Eurovision, η οποία είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες και αμφιλεγόμενες προσωπικότητες που πέρασαν από τον διαγωνισμό, Conchita Wurst, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter: Ανυπομονώ για τον μεγάλο τελικό της Eurovision! 

Η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision η Μαρία Έλενα Κυριάκου, πόσταρε στο instagram της μια φωτογραφία και έγραψε: Ευχαριστώ τη «μαμά – Τζίνα» για την ανιδιοτελή και αγνή της αγάπη και στήριξη σ’ αυτό το σημαντικό και δύσκολο δρόμο της μουσικής μου πορείας! Σ΄ αγαπώ πολύ!

 Προηγούμενη ενημέρωση

Τι κοινό έχουν σήμερα το Facebook, το instagram και το Twitter; Μα φυσικά το hash tag #Eurovision.

Λίγες μόνο ώρες μας χωρίζουν από την μεγαλύτερη και πιο φαντασμαγορική γιορτή της μουσικής, που δεν είναι άλλη από τον 60ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision και ήδη τα σχόλια των αγαπημένων μας επωνύμων στα μέσα κοινωνικής δικτυώσεις, δίνουν και παίρνουν!

Μπορεί λοιπόν οι Eurofans να έχουν προγραμματίσει να αράξουν αναπαυτικά στον καναπέ με την παρέα τους συντονισμένοι στο κρατικό κανάλι, όπου θα μεταδίδει ζωντανά την Eurovision, όλοι όμως θα έχουν το μυαλό τους στα social media αφού γνωρίζουν πως το «πραγματικό» παιχνίδι εκτυλίσσετε στο διαδίκτυο.

Ποιες χώρες υποστηρίζουν οι celebrities, ποιες οι ευχές για την Ελληνική και την Κυπριακή συμμετοχή; Ποια τα αρνητικά τους σχόλια και ποιες οι παρατηρήσεις τους; Ποιο άρεσε, ποιο όχι, ποιος τα πήγε καλά, τι τους θύμισαν; Όλα αυτά θα τα μάθουμε παρέα, γιατί σήμερα συνοψίζουμε όλα όσα γράφονται σε instagram, Τwitter και Facebook και στηνόυμε μαζί το δικό μας Euro-πάρτι!

Stay tuned!  

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση