ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Tο Pafos Innovation Institute είναι γεγονός

Μοναδικά ακαδημαϊκά προγράμματα σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις

Η Πάφος επενδύει στην Καινοτομία και την Εκπαίδευση με το Pafos Innovation Institute το Ακαδημαϊκό αυτό Ίδρυμα που αποτελεί προϊόν της συνεργασίας του Δήμου με το γνωστό Πανεπιστήμιο IDC Herzliya (Reichman University) του Ισραήλ και έχει στόχο την ανάπτυξη της Καινοτομίας και της Έρευνας στην ευρύτερη περιοχή, σύμφωνα τα όσα δήλωσε ο Δήμαρχος Πάφου. 

Το Ινστιτούτο θα λειτουργεί υπό την ακαδημαϊκή ομπρέλα του Πανεπιστήμιου IDC Herzliya (Reichman University), το οποίο θεωρείται πρωτοπόρο στον τομέα της Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας. Το Pafos Innovation Institute, ως Κυπριακό Ακαδημαϊκό Ίδρυμα, έχει στόχο να προσελκύσει μεταπτυχιακούς φοιτητές από τον ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και ιδιαίτερα από τις χώρες των τριμερών συνεργασιών, καθώς και από άλλες χώρες του Περσικού Κόλπου, των Βαλκανίων και της Ευρώπης.

Τα μοναδικά ακαδημαϊκά προγράμματα του Pafos Innovation Institute θα παρέχουν στους φοιτητές τα πρακτικά εργαλεία και τις γνώσεις που είναι απαραίτητες ώστε να επιφέρουν αλλαγές και βελτιώσεις σε ένα αβέβαιο, όπως διαμορφώνεται με τα σημερινά δεδομένα, περιβάλλον. Θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην υποστήριξη των σπουδαστών ώστε να αποκτήσουν όλα τα εφόδια για μπορούν να αναπτύξουν μια επιχείρηση που να μπορεί να κάνει την διαφορά πάντα μέσα από μια ρεαλιστική προσέγγιση και με την καθοδήγηση από ηγέτες της βιομηχανίας και μέντορες των κλάδων.

Ένα από τα πρόγραμμα που ξεχωρίζουν είναι το MBA Εntrepreneurship and Ιnnovation το οποίο είναι προσαρμοσμένο για τη διαχείριση εταιρειών υψηλής ανάπτυξης, με σπουδές στους τομείς της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σχετική πρακτική εμπειρία, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών εξάσκησης σε νεοσύστατες εταιρείες, πρακτική άσκηση σε διαφορετικές εταιρείες ή συμμετοχή σε πρακτικά έργα.

Το Pafos Innovation Institute με το άρτια καταρτισμένο προσωπικό του, τα μοναδικά ακαδημαϊκά του προγράμματα και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του φιλοδοξεί να δώσει όλα τα απαραίτητα εφόδια στους φοιτητές του ώστε να βγουν πλήρως καταρτισμένοι στην απαιτητική αγορά εργασίας

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X