ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Το όχι του Giorgio Armani

«Ακούω ότι η ίδια τοποθεσία κάνει τους ανθρώπους να βαριούνται» δήλωσε ο Giorgio Armani με αφορμή την επίδειξη μόδας της ανδρικής συλλογής του οίκου του την περασμένη Δευτέρα.

«Επιδείξεις μόδας πραγματοποιούνται σε διάφορα μέρη από την Ταορμίνα ως την Κίνα, σε όλο τον κόσμο, αλλά οι άνθρωποι βλέπουν τα ρούχα; Γιατί να ξοδεύονται όλα αυτά τα χρήματα; Είστε εσείς που το θέλετε αυτό» είπε ο Ιταλός σχεδιαστής μόδας, απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους και συντάκτες μόδας που βρέθηκαν στην έδρα του οίκου Giorgio Armani, στο Μιλάνο, σύμφωνα με το WWD.

«Δεν συμφωνώ με αυτή την τάση. Θέλω να δω τα ρούχα, όχι την τοποθεσία στην οποία παρουσιάζονται» υπογράμμισε.

«Ξοδεύονται χρήματα σε αεροπλάνα, ξενοδοχεία, λιμουζίνες» είπε ο Armani σε σαφή αναφορά στους Dolce & Gabbana και Prada ξεχνώντας ότι πήρε αρκετούς συντάκτες και VIPs μέχρι το Τόκιο τον περασμένο μήνα για την παρουσίαση της cruise συλλογής του, σχολιάζει δημοσίευμα του fashionetwork.

Ο Ιταλός σχεδιαστής μόδας, ο οποίος είναι επίσης πρόεδρος της εταιρείας που φέρει το όνομά του επέστρεψε στο αρχοντικό του 17ου αιώνα, Pallazo Orsini, στην έδρα του, στο κέντρο του Μιλάνο για να παρουσιάσει την ανδρική συλλογή Emporio Armani Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 με τίτλο «Οράματα και Όνειρα» (Visions and Dreams).

Στην πρώτη σειρά παρακολούθησαν την επίδειξη μόδας κινηματογραφικοί αστέρες, όπως ο ηθοποιός Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, ο Ρίτσαρντ Μάντεν από το «Game of Thrones» και ο Ιταλός Μάρκο Μενγκόνι.

Ο σχεδιαστής ήταν σε μια παιχνιδιάρικη διάθεση και ως βασικό στοιχείο της συλλογής 2020 που παρουσίασε ήταν το γιλέκο, σε συνδυασμό με μεταξωτά σακάκια με διπλή σειρά κουμπιών, ή φορεμένα χωρίς μπλούζα ή πουκάμισο. Η συλλογή περιελάμβανε ακόμη και ρούχα σε ναυτικό στυλ με τζάκετ ιδανικά για εκδρομή με γιοτ.

«Είναι αλήθεια ότι υπήρξε μια σημαντική αλλαγή στον τρόπο, με τον οποίο άνδρες ντύνονται το βράδυ. Λιγότερα παπιγιόν, όχι γραβάτες» ανέφερε ο Ιταλός σχεδιαστής, ο οποίος παρουσίασε λιτά, εκλεπτυσμένα ρούχα που καταφέρνουν να είναι σικάτα, αλλά και εξαιρετικά άνετα.
 
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X