ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Το on stage surprise του Ρουβά στην Ζυγούλη

Η 3η Ιουλίου είναι μια ιδιαίτερη μέρα για τον Σάκη Ρουβά, καθώς όχι μόνο γιορτάζει την επέτειο γάμου του με την Κάτια Ζυγούλη, αλλά και τα γενέθλιά της.

Μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας, δύο χρόνια γάμου και την δημιουργία μιας υπέροχης οικογένειας που περιλαμβάνει 4 παιδιά, ο Σάκης πήρε την απόφαση να κάνει έκπληξη, on stage, στην γυναίκα της ζωής του. Ο γνωστός τραγουδιστής καθώς βρισκόταν στην σκηνή, αποφάσισε να διακόψει το πρόγραμμά του και να τραγουδήσει το "Happy Birthday" στην Κάτια.

Ο ίδιος μάλιστα, για τα μάτια της καλής του, έκανε και μια ιδιαίτερη και άκρως τρυφερή ανάρτηση στο Instagram. Δημοσιεύοντας ένα βίντεο των δυο τους -στο οποίο τους βλέπουμε να είναι μαζί στο αυτοκίνητο και να τραγουδούν- έγραψε:  "Το “για πάντα” είναι πολύς χρόνος. Αλλά αν μπορούσα, θα ήθελα να το ζήσω μόνο στο πλευρό σου. Για να με σηκώνεις κάθε φορά που πέφτω. Για να μαθαίνω από εσένα την στοργικότητα, την αφοσίωση και την ανιδιοτέλεια. Για να βλέπω τον κόσμο μέσα από τα δικά σου μάτια, με καλοσύνη και ευαισθησία. Για να γίνομαι κάθε μέρα μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου… γιατί αυτή είσαι εσύ. Χρόνια πολλά αγάπη μου".

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση