ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Το νέο promo της Adidas είναι σαν τρέιλερ μιας ταινίας που θέλουμε να δούμε!

H Adidas κυκλοφόρησε την τελευταία διαφήμιση για τη νέα καμπάνια των Originals με πρωταγωνστές την Kendall Jenner, τον παίκτη του ΝΒΑ James Harden και μια σειρά από ανερχόμενους hip hop καλλιτέχνες όπως οι 21 Savage, Young Thug και Playboi Carti. 

Με μουσική υπόκρουση ένα φανταστικό remix του θρυλικού τραγουδιού ''My Way'' του Frank Sinatra, η Kendall ξυπνά από το τεχνητό ''αβγό'' της σε έναν δυστοπικό κόσμο, ενώ ενδυάμεσα βλέπουμε πλάνα από πίνακες όπως η ''Γέννηση της Αφροδίτης'' του Botticelli. Το νέο πρόμο, επίσης, λειτουργεί σαν συνέχεια των δύο προηγούμενων, στη σειρά που ξεκίνησε το 2015.

''Αυτό που θέλουμε να περάσουμε με την καμπάνια αυτή είναι η ρίξη αυτών που περιορίζουν τους δημιουργούς από το να παράξουν το καλύτερο έργο τους, και από το να είναι πιστοί στους εαυτούς τους'' λέει η  επίσημη ανακοίνωση που συνόδευσε την κυκλοφορία του βίντεο, και συμπληρώνει ''αν δείτε τη φιλοσοφία του design της Adidas, τα παπούτσια είναι το ζωντανό παράδειγμα πως η εταιρεία πιστεύει στη συνεχή αναδιάταξη''. 

To βίντεο κλείνει με την Jenner να ξαπλώνει στο έδαφος, σε στάση που θυμίζει τον ''Άνθρωπο του Βιτρούβιου'' του Da Vinci, ενώ είναι περικυκλωμένη δίκρανα. 

Δείτε τη διαφήμιση. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση