ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Το νέο βίντεο της Άννας Βίσση είναι ένα υπέροχο σκοτεινό παραμύθι

Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε τo album ''Ηλιοτρόπια'' της Άννας Βίσση, ένα από τα τραγούδια του ξεχώρισε λίγο περισσότερο από τα άλλα. Το τραγούδι ''Φλεγόμενος Τροχός'', στο οποίο υπογράφει μουσική και στίχους ο Νίκος Καρβέλας, είναι μια ηλεκτρονική μπαλάντα που μόλις οπτικοποιήθηκε σε σκηνοθεσία του Bodega Visuals. 

To βίντεο παρουσιάζει ένα σκοτεινό, παραμυθένιο κόνσεπτ που θυμίζει ιστορία βγαλμένη από ταινία του Guillermo del Toro, δείχνει την τραγουδίστρια να μπαίνει σε πόρτα μέσα στο δάσος για να καταλήξει σε ένα σκοτεινό σπίτι που τυλίγεται στις φλόγες. Καθ' όλη τη διάρκεια του βίντεο, βλέπουμε εντυπωσιακά εφέ και ένα τρομακτικό... alter ego να την στοιχειώνει αρχικά μέσα από καθρέφτες. Προς το τέλος γίνεται αντιληπτό πως το σπίτι είναι μια παρομοίωση της κόλασης, με την ίδια την Άννα Βίσση να βγάζει φτερά.  

O ''Φλεγόμενος Τροχός'' είναι το τέταρτο single από τον 26ο της δίσκο, μετά το ''Μέσα Μου'', το ''Ηλιοτρόπια'' και το ντουέτο με τη Γιώτα Γιάννα ''Όσοι Αγαπάνε Δεν Πεθαίνουνε''. Το album κυκλοφορεί από την Panik Gold και βρέθηκε αμέσως στο Νo. 1 των ψηφιακών charts, παραμένοντας στο Top 5 για 19 συνεχόμενες εβδομάδες, ενώ στο Νο. 1 ήταν επίσης και στο Albums Sales Chart της IFPI με τις φυσικές πωλήσεις. Παράλληλα, αυτή την περίοδο ετοιμάζει την επιστροφή της στο ''Hotel Ερμού'' όπου θα εμφανίζεται για πέμπτη συνεχή χρονιά. 

Δείτε το βίντεο πιο πάνω. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση