ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

To must σε ρωσική έκδοση

To must τώρα και στα ρωσικά. Οι Ειδικές Εκδόσεις ανακοινώνουν την έκδοση του πρώτου σε πωλήσεις lifestyle περιοδικού στην Κύπρο στη ρωσική γλώσσα και την κυκλοφορία του στην κυπριακή αγορά. Πρωτοπορώντας για ακόμα μια φορά και αφού έχει καταστεί οδηγός στυλ, μόδας και ομορφιάς για τις πιστές αναγνώστριές του, το must κάνει το πρώτο βήμα έκδοσής του και σε άλλες γλώσσες συντονισμένο με τις εξελίξεις και στοχεύοντας να κατακτήσει ακόμα περισσότερο το γυναικείο κοινό.

Με έμφαση στα θέματα μόδας και με αυξημένες σελίδες shopping και ομορφιάς προϊόντων πολυτελείας της κυπριακής αγοράς, τομείς στους οποίους το περιοδικό έχει κερδίσει τις γυναίκες με συνεχή ενημέρωση και τα τελευταία νέα, το must magazine ru επιδιώκει να κατακτήσει ένα νέο κοινό.

Το must magazine ru θα κυκλοφορεί αρχικώς κάθε δύο μήνες. Φυσικά, εκτός από την έκδοσή του σε χαρτί πολυτελείας το must ru δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός ψηφιακής εποχής. Η έκδοση ipad θα διατίθεται δωρεάν για κατέβασμα στο newsstand. Η πρώτη έκδοση του must magazine ru θα κυκλοφορήσει την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου σε ένα συλλεκτικό τεύχος.

Ο εκδότης του περιοδικού κ. Δημήτρης Λοττίδης μίλησε σχετικά με την έκδοση του must magazine ru "To must είναι για τις Ειδικές Εκδόσεις το πλέον σημαντικό brand στην γκάμα προϊόντων της εταιρείας. Από τον περασμένο χρόνο έχουμε αρχίσει την υλοποίηση ενός πλάνου επέκτασης του must σε νέες αγορές και νέα προϊόντα, όπως η έκδοσή του στο ipad, το must online, τα must style awards και τώρα το must magazine ru. Και το 2013 θα συνεχίσουμε με αυτή την πετυχημένη στρατηγική, διερευνώντας τις περαιτέρω προοπτικές του brand".

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X