ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Το must RU Ιουλίου-Αυγούστου κυκλοφορεί στα περίπτερα

newsroom must

Το must RU, ο απόλυτος οδηγός αγοράς και lifestyle για τους ρωσσόφωνους της Κύπρου, κυκλοφορεί στα περίπτερα με εξώφυλλο την Yulia Dashina. Το πανέμορφο μοντέλο φωτογραφίζεται με καλοκαιρινή διάθεση και μιλά για τη ζωή της στην Κύπρο αλλά και την αγάπη της για τη μόδα και το στυλ.

Ο μικρός παράδεισος του Ωνάση πέρασε στα χέρια του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ. Μάθετε ποιος είναι ο Ρώσος μεγιστάνας που κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να στρέψει την προσοχή των media και όχι μόνο πάνω του. Ακόμη, διαβάστε την ιστορία των γυναικών που με τη ζωή και το έργο τους έγραψαν ιστορία. Οι Margaret Thutcher και Grace Kelly ήταν μοναδικές!

Οι καμπύλες επανήλθαν δυναμικά, το ίδιο και η σαγηνευτική θηλυκότητα της Marilyn Monroe και της Sophia Loren. Οι σέξι Kate Upton και Lara Stone θεωρούνται επάξια οι σύγχρονες εκπρόσωποί τους, αποδεικνύοντας πως οι γυναικείες καμπύλες συνεχίζουν να εξιτάρουν τη φαντασίωση των αντρών.

Τέλος, τo team του must RU συγκέντρωσε και παρουσιάζει στις σελίδες του περιοδικού ό,τι πιο hot κυκλοφορεί στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς, όπως και τις νέες τάσεις και πρόσωπα που απασχολούν την επικαιρότητα.

Το must magazine ru κυκλοφορεί κάθε δύο μήνες και διανέμεται δωρεάν σε ξενοδοχεία αλλά και κατ’ οίκον. Επιπλέον, κυκλοφορεί και στο newsstand του iPad.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
must  |  Russia  |  must RU  |  Ιούλιος  |  Αύγουστος  |  Yulia Dashina  |  news

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση