ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

To must Οκτωβρίου στο ipad σας

Το τεύχος Οκτωβρίου κυκλοφορεί ανανεωμένο και πιο fresh από ποτέ. Κατεβάστε το στο newsstand του ipad σας και απολαύστε το όπου κι αν βρίσκεστε με extra videos, animations και links. Η πάντα stylish Δούκισσα Νομικού για πρώτη φορά γράφει στο must το προσωπικό της ημερολόγιο φορώντας ό,τι πιο hot προτείνει η μόδα του χειμώνα, ενώ πέντε «it» girls δοκιμάζουν τα trends της σεζόν και δημιουργούν την προσωπική τους wish list.

Δείτε σε backstage video τις Κ. Ευριπίδου, Λ. Σεργίδου, Σ. Μαυροπούλου, Β. Νικολακάκη και Χ. Κάττου καθώς ετοιμάζονται για τη φωτογράφηση με τη βοήθεια του φωτογράφου και του fashion team του must.

Τι συμβαίνει στον κόσμο της μόδας, τι αλλάζει, ποιοι αποχωρούν από τους διάσημους οίκους, ποιοι έρχονται και ποια διαμάχη ξέσπασε ανάμεσα στα ιστορικά brands Hermes και Louis Vuitton; Μάθετε όλα όσα απασχολούν (και διχάζουν) το fashion crowd σήμερα.

Ακόμη, η νέα gossip βιογραφία του Christopher Andersen Mick: The Wild Life And Mad Genius of Mick Jagger, προκαλεί προτού ακόμη βγει στα ράφια των βιβλιοπωλείων. Διαβάστε τις αποκαλύψεις του συγγραφέα για τον rock star του συγκροτήματος Rolling Stones, τις γυναίκες και τους άντρες της ζωής του αλλά και την «ανεκπλήρωτη ικανοποίησή» του και δείτε την Angelina Jolie στο φιλμάκι του τραγουδιού «Is anybody seen my baby».

Ο πρωταγωνιστής της Πόρτας Κλειδωμένης, Περικλής Κασσανδρινός, μιλά για τη νέα σειρά του Mega, ενώ η κυρία δημάρχου της Λάρνακας, Έλενα Λουρουτζιάτη, δίνει την πρώτη της συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος.

Το fashion team επέλεξε για σας τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς και σας δίνει tips πώς να τα υιοθετήσετε. Απολαύστε τα catwalks του χειμώνα που ενέπνευσαν γι’ αυτό το μήνα τη fashion editor και πάρτε ιδέες από τις έξτρα σελίδες που θα βρείτε μόνο στην ψηφιακή έκδοση του must των αγαπημένων της αξεσουάρ. Prints, pointy γόβες, γυαλιστερά flats, μεγάλα ξεχωριστά κοσμήματα και head pieces δημιουργούν μια μόδα που εμπνέει για μοναδικές εμφανίσεις.

Επιπλέον, δείτε τα πιο stylish looks του μήνα από τα κοσμικά parties, αλλά και τους δρόμους της Κύπρου και κάντε zoom σ’ αυτό που ξεχωρίζετε και θέλετε να δείτε με κάθε λεπτομέρεια. Μάθετε για τις εκδηλώσεις του Οκτώβρη και μέσα από τα trailer των ταινιών που κάνουν πρεμιέρα, αποφασίστε πού θέλετε να περάσετε τα φθινοπωρινά σας βράδια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS