ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

To must Μαρτίου κυκλοφόρησε στο iPad

newsroom must

To must υποδέχεται την άνοιξη πιο fresh από ποτέ, παρέα με την Κωνσταντίνα Ευριπίδου. Η όμορφη παρουσίαστρια/μοντέλο έκανε μια σούπερ φωτογράφηση φορώντας τις τάσεις της νέας σεζόν και μιλά για τα νέα της επαγγελματικά βήματα, το μπλοκ της, αλλά και την αγάπη της για τη μόδα. Απολαύστε την backstage καθώς ετοιμάζεται αλλά και κατά τη διάρκεια που ποζάρει στο φακό της φωτογράφου Ντάινας Κάπρου, σε βιντεοκλίπ που ετοιμάστηκε ειδικά για την ψηφιακή έκδοση του must.

Επιπλέον, δείτε τα βιντεοκλίπ που ετοιμάστηκαν με «πρωταγωνιστές» τους Γιάννη Πλούταρχο και Λουίζα Φιλίππου. Διαβάστε τι έχει να πει το «καλύτερο παιδί» του ελληνικού πενταγράμμου αλλά και η Κύπρια socialite, η οποία μας… συστήνεται από την αρχή.

Meet the Russians! Οι «Τσαρίνες» είναι τα νέα style icons με όλους τους μπλόκερ αλλά και φωτογράφους μόδας να τις ακολουθούν από πίσω και τις απανταχού fashionistas να αντιγράφουν το στυλ τους. Η Michelle Obama παραμένει η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, και το must καταγράφει το life story της γυναίκας που με το καλό της γούστο, το χιούμορ αλλά και την απλότητά της κατάφερε να αγγίξει την καρδιά των Αμερικανών πολιτών.

Τα νέα trends της άνοιξης έκαναν την εμφάνισή τους στην αγορά, και η fashion editor του περιοδικού μαζί με την ομάδα της σας προκαλεί να τα υιοθετήσετε. Πάρτε μια γεύση από το τι παρουσίασαν οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας στα catwalks σε βίντεο που θα βρείτε στις σελίδες των ρεπορτάζ αγοράς, και εμπνευστείτε από τη μόδα του τεύχους που είναι γεμάτη χρώμα και στυλ.

Τέλος, κάντε zoom στις καλύτερες εμφανίσεις του μήνα, δείτε τα τρέιλερ των ταινιών που θα κάνουν πρεμιέρα στον κινηματογράφο και ακολουθήστε τα tips της beauty editor που παρουσιάζει τις καλοκαιρινές τάσεις στο μακιγιάζ.

Αυτά και άλλα πολλά στην ψηφιακή έκδοση του must Μαρτίου που κυκλοφορεί στο newsstand του iPad. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση