ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Το must Μαρτίου αύριο στα περίπτερα

She is back! Το must Μαρτίου υποδέχεται την άνοιξη με εξώφυλλο την πανέμορφη Άντρη Καραντώνη, η οποία μιλά για την επιστροφή της στο Mega και τη νέα της εκπομπή στο πλάι του Παναγιώτη Δημόπουλου, αλλά και τη σχέση της με το τραγούδι.

Γνωρίστε τις τάσεις της νέας σεζόν. Οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας ανέβασαν στα ντεφιλέ μόδας τις τάσεις της νέας σεζόν. Πάρτε μια γεύση του τι θα φορεθεί φέτος το καλοκαίρι, και ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας με τα hot κομμάτια της αγοράς, έτσι όπως προτείνει η fashion editor του περιοδικού.

George Clooney, Kylie Minogue, Bradley Cooper, Carla Bruni, Matt Damon και Dustin Hoffman στήνονται στον φακό του Νίκου Αλιάγα αποκλειστικά για το must, ενώ η Keira Knightly μας μπάζει στον θαυμαστό κόσμο της Chanel και το άρωμα Coco Mademoiselle.

Γυναίκες-κυρίαρχοι. Κι όμως, κουμάντο στα ψηλά, ιεραρχικά δώματα των μεγαλύτερων παγκόσμια εταιρειών κάνουν οι γυναίκες. Μάθετε ποιες και πώς κατάφεραν να κατακτήσουν την κορυφή.

Επίσης, διαβάστε για τις νέες καινοτομίες ομορφιάς και αισθητικής για να αποκτήσετε μια λαμπερή την επιδερμίδα χωρίς τα σημάδια του στρες.
Αυτά και άλλα πολλά μόνο στο must Μαρτίου που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση