ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Το must Μαϊου κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα

Είναι 26 χρονών κι όμως μετρά χρόνια στον χώρο του μόντελινγκ. Η Άντρεα Κυριάκου βρίσκεται ίσως στην καλύτερη φάση της ζωής της και φαίνεται. Τη συναντήσαμε και μας μίλησε για τα πρώτα της βήματα, για τη ζωή της στη Λευκωσία και φυσικά τον άντρα της ζωής της, Γιώργο Μερκή σε μια φωτογράφηση και συνέντευξη που θα συζητηθεί.

The artist known as Prince. Ο θρυλικός ‘’πρίγκιπας’’ της μουσικής βιομηχανίας ‘’έφυγε’’ και εμείς κάνουμε μια αναδρομή σε όλα εκείνα που τον έκαναν ξεχωριστό.

Popcorn Politics! Άντρες με άμεμπτο γούστο αλλά κανένα έλεος, γυναίκες αδίστακτες με αλάνθαστο στυλ. Η Washington παρόλο που είναι η πιο μισητή πόλη των ΗΠΑ, έχει γίνει το πλέον αγαπημένο τηλεοπτικό θέμα.

Η Έλενα Αποστόλου επέστρεψε στην οθόνη! Την βρίσκουμε πλέον στην παρουσίαση και την αρχισυνταξία του πρωτοποριακού δελτίου ειδήσεων της Καθημερινής. Πόσα μπορεί να μας πει σε 90’’;

Σε ρυθμούς #MTNMADWALK. Οι έξι σχεδιαστές του τρίτου Κυπριακού MTN MADWalk 2016 παρουσιάζουν ένα μέρος των συλλογών που θα δούμε στις 31 Μαΐου.

Είναι όμορφη, με τέλειες αναλογίες και έχει μαγέψει την παγκόσμια βιομηχανία της μόδας. Η Νάσια Μυλωνά δίνει αποκλειστική συνέντευξη, με αφορμή το πρόσφατο εξώφυλλό της σε μεγάλο περιοδικό μόδας.

Wild Thing. Πώς να αποκτήσετε μιλιτέρ και σαφάρι look για ένα ‘’περιπετειώδες’’ καλοκαίρι.

Πάμε ταξίδι; 6+1 must προορισμοί για φέτος.

Ακούμε συνέχεια για το πόσο πολύτιμα είναι στο μακιγιάζ μας, αφού φωτίζουν ιδανικά το πρόσωπό μας. Τι είναι όμως το highlighters, πού και πώς χρησιμοποιούνται;

Δημιουργήστε, επίσης, την προσωπική σας ιεροτελεστία περιποίησης ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας. Σας προτείνουμε τα top sellers των brands που θα βελτιώσουν και θα αλλάξουν την όψη σας.

Διαβάστε επίσης για τα πιο hot νέα πρόσωπα, τις καλύτερες νέες τάσεις και ό,τι πρέπει να γνωρίζετε για ομορφιά και στυλ για το καλοκαίρι που έρχεται!

Σήμερα στα περίπτερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση