ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Το must Ιουνίου κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα

Το must Ιουνίου κυκλοφορεί σήμερα Παρασκευή στα περίπτερα με άκρως καλοκαιρινή διάθεση και δροσερά θέματα.

Το «it» girl της ελληνικής TV, Κατερίνα Καινούριου, φοράει τα ρούχα της σεζόν και ποζάρει στον φακό του Γιώργου Καλφαμανώλη και μιλά ανοιχτά για τα λάθη της, τα πάθη και τον έρωτα.

Εισβάλλουμε στα ενδότερα του Σκορπιού με αφορμή την ενοικίαση του παραδείσου του Ωνάση σε Ρώσο μεγιστάνα και με πλούσιο φωτογραφικό υλικό σας παρουσιάζουμε το μέρος όπου έζησε ο Έλληνας Κροίσος! Ποιος είναι ο Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ, ο νυν «άρχοντας» του θρυλικού νησιού και επίδοξος μεταρρυθμιστής του Ιονίου, και ποια η σχέση του με την Κύπρο;

Μια διαφήμιση και μια κατακόκκινη τουαλέτα ήταν αρκετά για να θυμηθούμε και να συζητήσουμε την πιο αυθεντική λαϊκή περσόνα της ελληνικής σόουμπιζ. Η Κατερίνα Στανίση ανοίγει την ψυχή της και σε μια αφοπλιστική συνέντευξη μιλάει για την εποχή που το λαϊκό τραγούδι μεσουρανούσε και για απαντά σε όσους την κρίνουν και κατακρίνουν. 

Κάντε focus στα πιο hot μαγιό, μπικίνι ή ολόσωμα που θυμίζουν εξωτικές παραλίες μέσα από τις σελίδες μόδας του must. Εμπνευστείτε για τις καλοκαιρινές σας αγορές με 94 must have ρούχα, σανδάλια και αξεσουάρ που σας προτείνει η fashion editor του περιοδικού.

Ακόμα, μάθετε πώς να αποκτήσετε φυσικό μαύρισμα με υγιή επιδερμίδα και μάθετε για το καινούργιο διατροφικό trend του Χόλιγουντ που έχει ξετρελάνει τους πάντες!

Αυτά κι άλλα πολλά στο must Ιουνίου που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση