ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Το must γιορτάζει 15 χρόνια μαζί με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Το νέο τεύχος του must κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα.

Το εορταστικό must Ιουνίου κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα, με εξώφυλλο τη λαμπερή Ζέτα Μακρυπούλια. Η Ελληνίδα παρουσιάστρια ποζάρει στον φακό της Ρούλας Ρέβη και απαντά σε δεκαπέντε ερωτήσεις της συντακτικής ομάδας του περιοδικού, με αφορμή τα δεκαπεντάχρονα γενέθλια του must.

 «Σκότωσα τον παλιό Λάκη και γεννήθηκε ένας καινούργιος». Ο Λάκης Γαβαλάς σε μια ειλικρινή συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος, μιλά για την εμπειρία του στη φυλακή, πόσο τον άλλαξε η ζωή πίσω από τα κάγκελα αλλά και τον νέο του εαυτό.  

Princess diaries: Το στυλ της πριγκίπισσας του Κέιμπριτζ αγαπήθηκε και αντιγράφεται από τις γυναίκες σ’ όλο τον κόσμο. Η Kate Middleton έγινε style icon κι εμείς ζούμε λίγη από… την αύρα της. 

Ρίο Ντε Τζανέιρο σημαίνει ονειρεμένες παραλίες, σέξι μαύρισμα, ξέφρενα πάρτι και… Mundial. Ταξιδεύουμε εκεί όπου διεξάγεται το παγκόσμιο πρωτάθλημα και ανακαλύπτουμε την ελκυστική ιστορία πίσω από την πόλη της σάμπα και της Caipirinha.

Cyprus Madwalk by Gliss: Για πρώτη φορά το φαντασμαγορικό σόου που ενώνει τη μόδα με τη μουσική πραγματοποιείται στην Κύπρο. Γνωρίστε τους τέσσερις σχεδιαστές που θα λάβουν μέρος στο fashion&music project που διοργανώνουν το MAD σε συνεργασία με το Gliss, και πάρτε μια γεύση από τη νέα τους συλλογή που θα παρουσιάσουν επί σκηνής, πλαισιωμένοι από hot ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Beach alert! Η παραλία και φέτος το καλοκαίρι μας θέλει με στυλ. Δυναμικό ύφος και αυστηρό look, με έμπνευση την απλότητα. Η fashion editor συγκεντρώνει στις σελίδες του must τα πιο hot κομμάτια της αγοράς και σας δείχνει τον τρόπο να τα συνδυάσετε για εντυπωσιακές εμφανίσεις. 

Τέλος, πάρτε χαρτί και μολύβι και σημειώστε τι χρειάζεστε για να φτιάξετε το καλοκαιρινό σας νεσεσέρ με όλα τα απαραίτητα προϊόντα του καλοκαιριού. 

Αυτά και άλλα πολλά μόνο στο must Ιουνίου που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα, αλλά και στο newsstand του iPad με έξτρα βίντεο, animations και links.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση