ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

To must Δεκεμβρίου κυκλοφορεί και στο newsstand του iPad

newsroom must

Ο φακός λατρεύει την Ευαγγελία Αραβανή, κι αυτό φαίνεται μέσα από τη σούπερ φωτογράφησή της. Δείτε την στο backstage βίντεο καθώς ετοιμάζεται να ποζάρει στον φακό του Γιώργου Καλφαμανώλη, αλλά και σε έξτρα φωτογραφίες που θα βρείτε στο ψηφιακό must Δεκεμβρίου.

H Taylor Swift είναι αυτή τη στιγμή το hot όνομα της διεθνούς μουσικής σκηνής. Διαβάστε τα πάντα γι’ αυτήν και ακούστε το νέο της τραγούδι «Blank Space».

Η fashion editor του must αυτό τον μήνα προτιμά τους Prada, Stella McCarteny, Chloé και Balmain. Πήρε ιδέες για να ετοιμάσει το πιο λαμπερό editorial μόδας, κι εσείς με τη σειρά σας μπορείτε να παρακολουθήστε τα σόου των οίκων για να μεταφερθείτε έστω και για λίγο front row.

H fashion blogger Κατρίνα Πίτρακκου επιλέγει τις καλύτερες εμφανίσεις του μήνα, αλλά κι ένα από τα trends της επόμενης σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015, δίνοντάς σας την ευκαιρία να δείτε το σόου του οίκου που το παρουσίασε στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού.

Επίσης, παρακολουθήστε τα τρέιλερ των ταινιών που κάνουν πρεμιέρα τον Δεκέμβριο στους κινηματογράφους, όπως και το τρέιλερ της πολυσυζητημένης ταινίας του Tim Burton, «Big Eyes».

Ο αρχισυντάκτης του νέου περιοδικού διακόσμησης Σπίτι&Ζωή, που θα κυκλοφορήσει μαζί με την εφημερίδα Η Καθημερινή την Κυριακή 30 Νοεμβρίου, Αντρέας Τέρλας, μας δείχνει τον τρόπο να φέρουμε το… χιόνι στο σπίτι μας. Μάθετε πώς να πετύχετε την πιο stylish χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, υπό τους ήχους του Michael Buble που σας βάζει στο πνεύμα των γιορτών.

Αυτά και άλλα πολλά θα βρείτε στην ψηφιακή έκδοση του must Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί στο newsstand του iPad μαζί με την έντυπη ύλη, συν έξτρα animations, βίντεο και links.

Πατήστε εδώ για να το κατεβάσετε το must Νοεμβρίου στο newsstand του iPad σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση