ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

To must Δεκεμβρίου κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με την Kαθημερινή

Στο must Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 6/12 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

newsroom must

Ελεύθερο πνεύμα, με ευαισθησίες για το περιβάλλον, εικαστικός και μητέρα. Αρκετές φορές έχει απασχολήσει τα media, κυρίως με τις εμφανίσεις της, όμως η Ελίνα Θεοδότου είναι πολύ περισσότερα απ’ αυτά και το αποδεικνύει εύκολα, με μια συζήτηση γύρω απ’ όλα.

+

«Τα Χριστούγεννα μετά το ’74 δεν ήταν ποτέ τα ίδια» 
Η Λέλια Ρολάνδη, στα ογδόντα δύο της σήμερα, δηλώνει πως σημασία στη ζωή έχουν μόνο τα όμορφα πράγματα. Τόσο όμορφα όσο και ο γάμος της με τον βετεράνο πολιτικό Νίκο Ρολάνδη, που μετράει εξήντα τρία χρόνια συμβίωσης. Μία γυναίκα δυναμική, που έζησε μία ζωή γεμάτη, παθιάζεται με καθετί που καταπιάνεται στη ζωή της.

Ραντεβού σε μια πλατεία
Η πλατεία αποτελούσε πάντα σημείο συγκέντρωσης. Εκεί όπου οι άνθρωποι μαζεύονταν τα απογεύματα και τα βράδια για φαγοπότι, για να δουν γνώριμα πρόσωπα και να ανταλλάξουν νέα. Πλέον οι μεγάλες πόλεις κρύβουν πεζόδρομους και πλατείες-διαμάντια, που μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση, μακριά από την απαγορευτική πολυκοσμία των τελευταίων μηνών. Εστιατόρια, καφέ και μπαρ στις πιο ενδιαφέρουσες μικρές πλατείες των πόλεων προσελκύουν κόσμο ακόμα και σήμερα. 

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις, να δεις και να κάνεις τον τελευταίο μήνα του χρόνου, στο must Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί 6/12 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση