ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Το must Αυγούστου-Σεπτεμβρίου αύριο στα περίπτερα

newsroom must

"Είμαι πολύ ερωτευμένη" δηλώνει η Χριστιάνα Αριστοτέλους στο νέο τεύχος του must που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα. Η όμορφη παρουσιάστρια, πιο ώριμη από ποτέ δίνει μια ειλικρινή συνέντευξη και μιλά για τη σχέση της με τον γυμναστή, τη δουλειά της αλλά και τις προτεραιότητες που έχει βάλει πλέον στη ζωή της.

Από τον Obama στον Αναστασιάδη! Επιστρατεύοντας τα social media, o Barack έγινε ο πρώτος Αφροαμερικανός πρόεδρος, με πολλούς πολιτικούς της χώρας μας να "αφήνονται" στη δύναμη των Facebook και Twitter. Η συντακτική ομάδα του must καταγράφει τον (σημαντικό) ρόλο που παίζουν τα social media στα politics, με φωτογραφίες και posts που έκαναν οι πολιτικοί μας (και τα μέλη της οικογένειάς τους) και που κρίνονται, σχολιάζονται θετικά ή κριτικάρονται από τον κόσμο. 

Η αληθινή ιστορία πίσω από το νησί των celebrities... Πολυτελή κότερα, διάσημοι τζετ σέτερ, σκάνδαλα και φαντασμαγορικά πάρτι σε ένα τόπο όπου η σαμπάνια ρέει άφθονη και το σεξ αποτελεί τον πιο συνηθισμένο τρόπο έκφρασης. Διαβάστε την ιστορία για το πιο ουτοπικό μέρος στον πλανήτη, την Ίμπιζα.

Επιπλέον, τι πρέπει να κάνετε και τι όχι αυτό το καλοκαίρι, ποιες οι πιο πολυσύχναστες παραλίες και τα πιο trendy beach bars της Κύπρου; Ακολουθήστε τα dos&don's της παραλίας για να είστε αυτή που θαυμάζουν και όχι αυτή που "θάβουν"!

Κι επειδή must σημαίνει μόδα, η ομάδα του περιοδικού σας παρουσιάζει ό,τι πρέπει να συμπεριλάβετε οπωσδήποτε στην τσάντα των διακοπών σας, με ό,τι πιο hot κυκλοφορεί στην αγορά. Ακολουθήστε τα style tips της fashion editor για να κάνετε ξεχωριστές καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Ακόμη, η beauty editor ανακάλυψε τις τελευταίες μεθόδους ομορφιάς, ενώ καταγράφει όσα πρέπει να γνωρίζετε για να αποκτήσετε λεία και υγιή επιδερμίδα μετά τον ήλιο και τα μπάνια στη θάλασσα.

Αυτά και άλλα πολλά διαβάστε στο must Αυγούστου-Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση