ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

To μήνυμα του Τάσου Τρύφωνος από τη Βαρκελώνη

Ώρες αγωνίας και θλίψης υπερισχύουν από χθες βράδυ όπου ακόμη ένα τρομοκρατικό κτύπημα σοκάρει το παγκόσμιο. Ένα βαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα θέρισε ότι έβρισκε μπροστά του κοντά στον πεζόδρομο της Λα Ράμπλα στη Βαρκελώνη.

Εκεί μεταξύ και άλλων Κυπρίων που όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο εξωτερικών δεν υπάρχουν τραυματίες, βρισκόταν και ο Κύπριος δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, Τάσος Τρύφωνος.

Ο Τάσος Τρύφωνος βρίσκεται στη Βαρκελώνη και ζει από κοντά τις δραματικές στιγμές που  εκτυλίσσονται στην πόλη με τον ίδιο να ενημερώνει λίγες ώρες μετά μέσω twitter: "Εδώ Βαρκελώνη . Είμαστε ασφαλείς ευτυχώς παρόλο που την ώρα της επίθεσης ήμασταν κοντά στον πεζόδρομο της Λας Ράμπλας". Συνέχισε την ενημέρωση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook περιγράφοντας τις εξελίξεις στην πόλη γράφοντας: “Εδώ Βαρκελώνη . Είμαστε ασφαλείς ευτυχώς παρόλο που την ώρα της επίθεσης ήμασταν κοντά στον πεζόδρομο της Λας Ράμπλας. Τώρα στο ξενοδοχείο όπου έχει απαγορευτεί η είσοδος και η έξοδος και έχουν ληφθεί έκτακτα μέτρα ασφαλείας . Ευχαριστώ για τα μηνύματα και τηλεφωνήματα σας.

Σήμερα, λίγες μόνο ώρες μετά τα δραματικά γεγονότα, οι κάτοικοι της Βαρκελώνης βγήκαν στο δρόμο για να διατυμπανίσουν την αντίθεσή τους στο φόβο, φωνάζοντας, "δεν θα φοβηθούμε" με τον Τάσο Τρύφωνος να βρίσκεται εκεί και να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους αυτές τις συγκινητικές στιγμές. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση