ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Το μήνυμα του αδελφού του Παντελίδη για τα βραβεία Mad

Σε λίγες ώρες αρχίζουν τα βραβεία Mad και ένας από τους υποψήφιους δεν είναι άλλος από τον αγαπημένο και αξέχαστο τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.

Ο αδελφός του, Τριαντάφυλλος Παντελίδης θα βρεθεί εκεί μαζί με δυο φίλους για να παραλάβουν το βραβείο του καλύτερου τραγουδιστή.

Ο ίδιος, είπε στην εφημερίδα freddo: «Θα παραλάβω εγώ το βραβείο, μαζί με τους κολλητούς του φίλους. Δεν έχω προετοιμάζει τι θα πω... Θα μιλήσω αυθόρμητα, μέσα από την καρδιά μου. Αυτό άλλωστε πιστεύω πως θα έκανε και ο Παντελής».

Ενώ φίλος του Παντελή Παντελίδη τόνισε: «Ο Παντελάκος μας έχει πάρει το βραβείο του κόσμου. Θα είναι πάντα στις καρδιές μας ο καλύτερος νέος καλλιτέχνης όλων των εποχών. Το ήθος, οι αξίες, οι αρχές με τις οποίες μεγάλωσε και πορεύτηκε σε συνδυασμό με τα τραγούδια του και την ερμηνεία του που ήταν μέσα από την ψυχή του, τον καθιστούν τον καλύτερο νέο καλλιτέχνη! Ο κόσμος τον αγάπησε γιατί ήταν αυθεντικός. Μου είναι δύσκολο να χωνέψω τον χαμό τον χαμό του... Τα τραγούδια του μου κρατούν συντροφιά».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση