ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

To MadWalk by Aperol Spritz σε πρώτη μετάδοση στο MAD Κύπρου

Το MadWalk by Aperol Spritz έρχεται στο Mad Κύπρου στις 15 Μαϊου στις 21:00 και είναι μια προσφορά από τα Fat Free παγωτά Παπαφιλίππου, χωρίς λιπαρά, με στέβια. 

To Madwalk 2016 by Aperol Spritz, o θεσμός που ενώνει τη μόδα με τη μουσική, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία σε έναν ανατρεπτικό industrial χώρο, τις «Αποθήκες Μπήτρου». To fashionable cocktail Aperol Spritz, συνόδευσε με την ιδιαίτερη προσωπικότητα του όλη τη βραδιά.  Καταξιωμένοι αλλά και πρωτοεμφανιζόμενοι Έλληνες σχεδιαστές μόδας συνεργάστηκαν με αγαπημένους καλλιτέχνες, στο πιο ξεχωριστό Fashion Music Project που συνδυάζει ανατρεπτικά Live Performances με πρωτότυπα Fashion Shows. Το παρών έδωσαν πλήθος εκπροσώπων από το χώρο της μόδας, της μουσικής καθώς και των Μ.Μ.Ε.

Το φετινό Madwalk by Aperol SpritzThe Fashion Music Project, παρουσίασε η εντυπωσιακή Δέσποινα Βανδή, καλωσορίζοντας το κοινό με ένα ξεχωριστό catwalk και συνέχισε κέρδισε την κατάμεστη αίθουσα στο ρόλο της κεντρικής παρουσιάστριας!

Οι Otherview με τη Josephine και τη Μαρία Κορινθίου, η Tamta, η Idra Kayne με τους Wedding Singers, ο Κώστας Μαρτάκης, η Demy, οι Radio Act, η Ντορέτα Παπαδημητρίου, οι Onirama, o Χρήστος Μάστορας, η Καίτη Γαρμπή, η Μαρία Αντωνά με τους Pink Noisy και τους Reckless, ο Sergey Lazarev, ο Χρήστος Χολίδης, η Ευρυδίκη με τον Αναστάσιο Ράμμο και φυσικά η Δέσποινα Βανδή έδωσαν ''δυνατές'' ερμηνείες, ντύνοντας μουσικά τις παρουσιάσεις των Celia Kritharioti, MED, Στέλιο Κουδουνάρη, Tsakiris Mallas, Parthenis, AXEL, BSB, Apostolos Mitropoulos, Deux Hommes, Loukia Kyriakou.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση