ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Το κόκκινο φόρεμα αξίας 2,960 δολαρίων της Μπριζίτ στο Προεδρικό

Παραμένοντας πιστή στον αγαπημένο της οίκο Louis Vuitton, η Μπριζίτ Μακρόν εντυπωσίασε με ένα κατακόκκινο φόρεμα στο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας επέλεξε να φορέσει ένα midi κόκκινο φόρεμα με χαρακτηριστικά μανίκια με κόψιμο και με μια λεπτή, δερμάτινη μαύρη ζώνη στη μέση, για να αναδεικνύει τη σιλουέτα. Πρόκειται για ένα αεράτο και κομψό cape dress από υφασμα Javanaise, που ταιριάζει απόλυτα στην περίσταση. Το φόρεμα κοστίζει, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του οίκου 2,960 δολάρια.

Από την άλλη πλευρά, η σύντροφος του Ελληνα πρωθυπουργού, Περιστέρα Μπαζιάνα, επέλεξε ένα πιο συντηρητικό στιλ, με μαύρο, one shoulder φόρεμα. Τα μαλλιά της τα είχε ένα χαμηλό σινιόν, ενώ το οutifit της συμπλήρωναν μαργαριταρένια σκουλαρίκια και ένα διακριτικό βραχιόλι στο αριστερό της χέρι.

Η σύζυγος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρέβα Μητσοτάκη, φόρεσε δημιουργία του δικού της brand Ζeus & Dion στα χρώματα του κόκκινου, του μπλε και του λευκού, της γαλλικής σημαίας δηλαδή, για να τιμήσει τους καλεσμένους της χώρας μας.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση