ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Το ηχηρό μήνυμα της Δούκισσας Νομικού

Δέσποινα Άσπρου

Η Δούκισσα Νομικού είναι μια από τις πιο ταλαντούχες και πετυχημένες παρουσίες της ελληνικής showbiz. Εκτός όμως από επαγγελματική επιτυχία, η Δούκισσα απολαμβάνει και την οικογενειακή πληρότητα, μιας και πλέον έχει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί και στο πλευρό  της τον άντρα της ζωής της.

Και εκτός από όλα αυτά, η παρουσιάστρια πρεσβεύει την ομορφιά, αγαπάει τις γυναίκες, και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας δεν θα μπορούσε να μην περάσει ένα ηχηρό μήνυμα. Ένα μήνυμα που αφορά όλους μας!

«Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας! Αφιερώνω σε όλες μας, τα εμπνευσμένα λόγια της ταλαντούχας @glennclose, στις Χρυσές Σφαίρες @goldenglobes. Προσυπογράφω κάθε λέξη! Να διεκδικούμε, να ζούμε τα όνειρά μας!“Σκέφτομαι τη μητέρα μου, που αφιέρωσε ολοκληρωτικά τον εαυτό της στον πατέρα μου για όλη της τη ζωή. Και στα 80 της μου είπε, ‘Νιώθω ότι δεν έχω καταφέρει τίποτα’ και είχε τόσο άδικο. Αυτό που έμαθα από αυτήν την εμπειρία, ξέρετε οι γυναίκες είμαστε προστάτιδες και φροντίζουμε τους άλλους, αυτό περιμένουν από μας. Έχουμε τα παιδιά μας, τους συζύγους μας, αν είμαστε αρκετά τυχερές, τους συντρόφους μας. Αλλά πρέπει να βρούμε την προσωπική μας ολοκλήρωση. Πρέπει να ακολουθήσουμε τα όνειρά μας. Πρέπει να πούμε ‘Μπορώ να τα καταφέρω και θα έπρεπε να μου επιτρέπεται να τα καταφέρω’.”#WomensDay #GirlPower #Strength#Passion #Achievement #RightToLive», έγραψε η Δούκισσα στο προφίλ της και ανήρτησε το αντίστοιχο βίντεο.

Δείτε την ανάρτηση ΕΔΩ

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση