ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Το ''ευχαριστώ'' του Λουκά Φουρλά

Για τρίτη χρονιά το περιοδικό Beautiful People, μαζί με το Εύρηκα Μασσαλίας διοργανώνουν το Εύρηκα Μασσαλίας The Charity Show, με σκοπό να στηρίξουν την προσπάθεια του Παιδογκολογικού Ιδρύματος Ελπίδα, προσφέροντας  €5.000. 

Στο event που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, στις 19:30  στο Residence by Occhio, η μόδα θα ενωθεί με την μουσική, δίνοντας το χρηματικό ποσό στην πρωτοβουλία του Λουκά Φουρλά για τους μικρούς ήρωες του Παιδογκολογικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τι μας είπαν οι 10 κυρίες που θα συμμετέχουν Εύρηκα Μασαλλίας The Charity Show

Θα παρουσιαστούν πέντε επιδείξεις μόδας ενώ στην πασαρέλα θα ανέβουν 40 μοντέλα, μεταξύ των οποίων και 10 γνωστές προσωπικότητες, οι οποίες θα παρουσιάσουν δημιουργίες των Gregory Morfi, Maria Aristidou, Constantinos Vasiliades, του κοσμηματοπωλείου «Η Πολιτεία» και τoυ brand Toi & Moi.

Ο Λουκάς Φουρλάς μίλησε στο must online για την πρωτοβουλία του περιοδικού Beautiful People, λέγοντας:

''Ευχαριστώ θερμά τους φίλους στο Βeautiful People για την συγκινητική ενέργεια να διαθέσουν τα έσοδα από την φιλανθρωπική εκδήλωση στις 28 Νοεμβρίου στην προσπάθειά μας να ενισχύσουμε τις οικογένειες των μικρών μας ηρώων. Να είστε σίγουροι ότι όλα τα λεφτά θα δοθούν εκεί και όπου πρέπει.''

Εισιτήρια προπωλούνται στην τιμή των €20. Για πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Ομίλου SPP Media στο 22472472.

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση