ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Το έντονο παρασκήνιο πίσω από την αποχώρηση στενού συνεργάτη της Μενεγάκη

Όσοι γνωρίζουν την Ελένη Μενεγάκη ξέρουν πως όχι μόνο επιλέγει η ίδια την ομάδα της αλλά δεν αλλάζει σχεδόν ποτέ συνεργάτες. Η μακρόχρονη πορεία της στην τηλεόραση, έχει δείξει ότι οι πιο στενοί της συνεργάτες δουλεύουν μαζί της σχεδόν από το ξεκίνημα της καριέρας της. Γι'αυτό και η είδηση για την απομάκρυνση δύο εκ των πιο στενών ανθρώπων της ομάδας της έσκασε σαν βόμβα στα δημοσιογραφικά γραφεία. Ο ένας συνεργάτης της που διέκοψε την συνεργασία μαζί με την παρουσιάστρια είναι ο γνωστός κομμωτής Βασίλης Μπουλούμπασης, με τον οποίο η Ελένη διατηρούσε και φιλικές σχέσεις, ενώ ο δεύτερος άνθρωπος που απομακρύνθηκε είναι ο στυλίστας της Γιάννης Τράκας.

Το πρωί της Τετάρτης (31/10) η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της έδωσε κι άλλες πληροφορίες σχετικά με την πιθανή αποχώρηση του Βασίλη Μπουλούμπαση από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Οι δημοσιογράφοι της εκπομπής επικοινώνησαν με τον Βασίλη Μπουλούμπαση, ο οποίος αρκέστηκε στο να δηλώσει πως η Ελένη είναι η οικογένειά του και δεν θα ήθελε να σχολιάσει κάτι παραπάνω.

Ωστόσο οι ρεπόρτερ της εκπομπής υποστήριξαν πως  το «διαζύγιο» τους δεν είναι βελούδινο, όπως διαρρέει αλλά ότι υπάρχει παρασκήνιο με μία διαμάχη που δεν θέλησαν να διαιωνιστεί ως εκ τούτου αποφάσισαν να σταματήσουν να δουλεύουν μαζί μετά από περίπου 17 χρόνια.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο πιο κάτω video:

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση