ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Το δυνατό μήνυμα της Άντρεας Κυριάκου για τις αυστηρές κριτικές που δέχεται για τα κιλά της

Έξι περίπου μήνες μετά την γέννηση του πρώτου της παιδιού η Άντρεα Κυριάκου έστειλε ένα δυνατό μήνυμα για τα κιλά της εγκυμοσύνης για τα οποία έχει αναφερθεί ξανά στο παρελθόν μιας και δεχόταν συχνά μηνύματα από followers της που την συμβούλευαν να τρέφεται καλύτερα. 

Το πανέμορφο μοντέλο δημοσίευσε ένα backstage video από την πρώτη της φωτογράφιση μετά την γέννα, που έκανε για το περιοδικό Must, και συγκίνησε με τα λόγια της αφού προέτρεψε όλες τις γυναίκες να αγαπούν το σώμα τους ενώ παράλληλα τόνισε πως δεν πρέπει να ασκούμε κριτική για τα κιλά ενός ανθρώπου. 

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά:

''Throwback στην 1η μου φωτογράφιση ένα μήνα μετά την εγκυμοσύνη! Κρινόμαστε τόσο αυστηρά για το κορμί μας, είτε μας μείνουν ''παραπανίσια'' κιλά μετά την εγκυμοσύνη είτε χάσουμε περισσότερα απο αυτά που βάλαμε. Ο,τι και να κάνεις πίστεψέ με θα βρεθούν κακοπροαίρετοι που θα σχολιάσουν χωρίς να γνωρίζουν την ιστορία σου! Η δικιά μου; Ένα μήνα μετά την εγκυμοσύνη είχα το σώμα μου πίσω, ίσως και νωρίτερα... 5 μήνες μετά προσπαθώ να βάλω κιλά και να πάω πίσω σ'αυτό. Επειδή λαμβάνω δεκάδες μηνύματα για το πόσο θα ήθελαν να έχαναν τα κιλά της εγκυμοσύνης τους τόσο νωρίς όσο εγώ, και άλλα που με συμβουλεύουν να φάω (τους προκαλώ να φάνε μια μέρα όσο εγώ), θα πω μόνο αυτό... Η καθεμιά μας δίνει τη δική της μάχη για να πετύχει αυτό που την κάνει να νιώθει όμορφα αλλά όπως και να είναι το σώμα μου στα μάτια των άλλων, για εμένα θα είναι ιερό... Θα του είμαι μια ζωή ευγνώμων γιατί φιλοξένησε τη ζωή μου όλη για 9 μήνες και αν είμαι τυχερή θα φιλοξενήσει ξανά ο,τι πιο πολύτιμο μπορεί να μας χαρίσει ο Θεός. Γι'αυτό το λόγο και μόνο φροντίστε το όπως του αξίζει όχι για να δείχνετε όμορφες, αλλά για να είστε υγιείς και γερές για τα μωρά σας!''

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση