ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Το dress code των Man of the Year Awards

Μία βραδιά α λα Oscar προμηνύεται  να είναι η εκδήλωση βράβευσης των Αντρών της Χρονιάς, σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Όλα έτοιμα για τη μεγάλη βραδιά των Τράπεζα Κύπρου Man of the year Awards 2016, ενώ το κόκκινο χαλί στρώθηκε και είναι έτοιμο να υποδεχθεί εντυπωσιακές παρουσίες στο λαμπερό gala dinner που θα πραγματοποιηθεί απόψε στο 5άστερο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία στις οκτώ και τριάντα το βράδυ.

Λίγες ώρες πριν από την 15η απονομή των Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards 2016, οι ειδικοί μας μιλούν για το πώς πρέπει να είναι η εμφάνιση σας στο κόκκινο χαλί.

Η make-up artist Μαρία Κλείτου προτείνει διάφορες εναλλακτικές λύσεις για την αποψινή βραδιά. Η πρώτη επιλογή είναι πιο κλασσική και save με smoky look  και nude κραγιόν. Από την άλλη για ένα πιο τολμηρό και μυστηριώδες look πρότιμήστε κόκκινο κραγιόν, έντονες βλεφαρίδες και eyeliner. Για να αναδείξετε την ομορφιά σας ακόμη περισσότερο επενδύστε στις ιριδίζουσες σκιές που θα σας χαρίσουν λάμψη και ένα πιο glamorous αποτέλεσμα.

Όσον αφορά στα μαλλιά σας οι ειδικοί προτείνουν για την περίσταση σινιόν κότσους, που είναι κατάλληλες για σικάτες εμφανίσεις. Από την  άλλη ιδανικά hair looks για το κόκκινο χαλί είναι το ανάλαφρο wavy hair look, αλλά και το sleek look με χωρίστρα στη μέση που αποτελεί μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν.

Τέλος η fashion editor του περιοδικού must Άρτεμις Κουκκουλή μας προτείνει να υιοθετήσουμε είτε μια κλασσική εμφάνιση είτε μια πιο σέξι και glamorous αφήνοντας τις υπερβολές.  Πρώτη επιλογή την οποία είδαμε να φιγουράρει στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων μόδας αυτή τη σεζόν είναι ένα ωραίο suit με πανώμεσο παντελόνι και μακρύ blazer, συνδυασμένο με ένα ωραίο ζευγάρι γόβες, για ένα εντυπωσιακό ανδρόγυνο look.

Από την άλλη ένα skin color see throw μάξι φόρεμα αποτελεί μια ασφαλή αλλά ταυτόχρονα classy επιλογή, για όσες επιθυμούν κάτι πιο ρομαντικό.

Διαβάστε ακόμη: Man of the Year throwback: Οι εμφανίσεις που λατρέψαμε

Man of the year: Οι εμφανίσεις που θέλουμε να ξεχάσουμε

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση