ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Η Έρρικα Πρεζεράκου μίλησε για το ατύχημα που της άλλαξε τη ζωή

'Είδα το χέρι μου κομμένο - Είχε μείνει μόνο ένα δάχτυλο'.

Στην εκπομπή "Tik talk" βρέθηκε καλεσμένη η Έρρικα Πρεζεράκου και μεταξύ άλλων μίλησε για το ατύχημα που της άλλαξε τη ζωή και την έκανε να δει τα πράγματα με άλλο μάτι.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό πως η γνωστή πρωταθλήτρια το καλοκαίρι που μας πέρασε βίωσε μια τραγωδία καθώς, ένα σκάφος που ακρωτηρίασε το χέρι της, την ώρα που εκείνη κολυμπούσε.

"Το σκάφος πήγαινε πολύ γρήγορα. Είχε δύο 300άρες μηχανές και συζητούσαν όλοι πόσο γρήγορα και πόσο καλά πάει το σκάφος. Και κάνει ένα… έτσι ο οδηγός και στρίβει το σκάφος 360 μοίρες". "Ξαφνικά βρίσκομαι εκσφενδονισμένη μέσα στη θάλασσα. Σε αυτήν την κίνηση, προφανώς, ο οδηγός δεν κατάλαβε ότι κάποιος έχει πέσει μέσα στη θάλασσα", εξομολογείται βαθιά συγκινημένη , ενθυμούμενη το περιστατικό.

"Κι όπως το σκάφος είναι εδώ, πετάγομαι μέσα στο νερό και κάνω αυτή την κίνηση, το σκάφος συνεχίζει και γυρίζει γιατί είναι στην κλίση των 300 μοιρών. Πάει να κάνει έναν κύκλο ουσιαστικά, μια στροφή. Την ώρα που βγαίνω, θυμάμαι ότι κουτρουβαλάω μέσα και, την ώρα που πάω να βγω, βγαίνω κάτω από τις προπέλες. Ήμουν μέσα στο νερό. Ήξερα ότι με είχε χτυπήσει η προπέλα, απλά δεν είχα καταλάβει που", προσθέτει.

Στη συνέχεια αναφέρει το τεράστιο σοκ που υπέστη όταν αντίκρυσε για πρώτη φορά το ακρωτηριασμένο της χέρι: Ήταν ένα τεράστιο σοκ αλλά ήταν αυτό που λένε "Θεέ μου μη δώσεις ποτέ αυτό που μπορώ να αντέξω”. Δεν ξέρω με ποια Έρρικα συντονίστηκα εκείνη την ώρα και ξεκίνησα να κολυμπάω με το άλλο μου χέρι…

Έχω μπροστά μου ακόμη δύο χειρουργεία. Κάποιοι μυες χάθηκαν τελείως, αλλά είμαι αισιόδοξη. Δεν είμαι το σώμα μου αλλά η ψυχή μου. Άλλαξε η ζωή μου μετά το ατύχημα. Είχα μάθει να δουλεύω πολύ με το σώμα και θες να διδάξεις σε παιδιά, που τα παιδιά το πρώτο που κοιτάνε είναι τα χέρια σου και νιώθεις ότι δε μπορείς να διδάξεις, ότι δε μπορείς να εργαστείς στο βαθμό που μπορούσες πριν και φυσικά δεν μπορώ να κάνω και απλές καθημερινές κινήσεις. Έχει αλλάξει όλη μου η ζωή, όλη μου η καθημερινότητα".

Δείτε παρακάτω πως είναι το χέρι της έξι μήνες μετά το τραγικό ατύχημα:

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Errica Prezerakou (@errika_prezerakou)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση