ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Το άστοχο βίντεο του ''Όλα καλά'' για τον υποτιθέμενο θάνατο του Ονούφριου Σωκράτους

newsroom must

Το απόγευμα της Πέμπτης (7/2) ο Ονούφριος Σωκράτους μας ενημέρωσε με μια ανάρτησή του στο Facebook πως ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας τον είχε κατατάξει στους αποθανόντες. 

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής έσπευσε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα αναρτώντας τη συλληπητήρια επιστολή που έστειλαν στην οικογένειά του, γράφοντας: «Επιθυμώ να πληροφορήσω συγγενείς και φίλους oτι παραμένω στους ζώντες. Εκτιμώ την αποστολή συλλυπητηρίων στην οικογένειά μου από τον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας, αλλά λέω να παραμείνω σ’ αυτό τον κόσμο για την ώρα. Για το μέλλον άγνωστοι αι βουλαί του Κυρίου. Ζωή σε λόγου μας.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σοκ! Πέθαναν Κύπριο παρουσιαστή

Στην σημερινή εκπομπή της Κωνσταντίνας Ευριπίδου, ''Όλα καλά'' και στα πλαίσια της χιουμοριστικής στήλης της Χριστιάνας Αντωνίου, θεώρησαν σωστό πως έπρεπε να προβάλουν τη συγκεκριμένη γκάφα, με βίντεο-αφιέρωμα στον δημοσιογράφο και παρουσιαστή, όπως γίνεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις όταν κάποιος αποβιώσει.

Θεωρούμε τουλάχιστον άστοχη αυτή την επιλογή, αφού σε καμία περίπτωση ο έστω και φημολογούμενος θάνατος κάποιου προσώπου δεν πρέπει να προβάλλεται με χιουμοριστικό τρόπο. Θα ήταν αρκετή η μετάδοση της συγκεκριμένης είδησης και η απάντηση του παρουσιαστή. Οτιδήποτε άλλο είναι εντελώς αχρείαστο. Προέβλεψε κανείς τι θα συνέβαινε σε περίπτωση που κάποιος οικείος του ''αποθανόντος'' και καλά, έβλεπε εκείνη την ώρα το ''αφιέρωμα;''

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS