ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Το ''αποκλειστικό'' της Ευριπίδου που το must έπαιζε από χθες

newsroom must

Η χθεσινή είδηση του must online σχετικά με όλη την αλήθεια για τον φημολογούμενο χωρισμό της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ενώ σήμερα Τρίτη (5/3), το αποκλειστικό ρεπορτάζ του site μας, ανέφερε πως το ζευγάρι έσπευσε να διαψεύσει μέσω κοινών μας φίλων την είδηση του χωρισμού τους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Όλη η αλήθεια για τον φημολογούμενο χωρισμό Χατζηγιάννη-Μακρυπούλια

Όπως είχαμε γράψει σε χθεσινή μας είδηση, η Ζέτα Μακρυπούλια ταξίδεψε στην Κύπρο για να συναντήσει τον αγαπημένο της, ο οποίος περνά ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στο νησί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αποκλειστικό: Xατζηγιάννης - Μακρυπούλια διαψεύδουν τις φήμες περι χωρισμού

Με έκπληξη παρακολουθήσαμε σήμερα την εκπομπή της Κωνσταντίνας Ευριπίδου να παρουσιάζει τις δικές μας πληροφορίες όχι μόνο χωρίς να αναφέρει πηγή, αλλά και να παρουσιάζει την είδησή μας ως δική της. 

Το χειρότερο δε, είναι ότι η εκπομπή της Κωνσταντίνας παρουσίαζε το θέμα ως δικό της αποκλειστικό, τη στιγμή που εμείς πρώτοι παρουσιάσαμε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ. 

Επειδή εμείς όμως αγαπάμε την Κωνσταντίνα, καλό θα ήταν να ανασκευάσει αυτή την ατυχή στιγμή. Θυμίζουμε στους αναγνώστες μας, πως ανάλογη αμφισβήτηση είχε το must online, και στην υπόθεση της Αννας Βίσση και του ΔΗΣΥ, όπου η Χριστιάνα Αριστοτέλους, έστω και εβδομάδες μετά αναγκάστηκε να παραδεχθεί έστω και έμμεσα πως υπήρχε συζήτηση καθόδου της Άννας Βίσση στις εκλογές, όπως είχαμε αναφέρει πρώτοι. 

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση