ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Το άδοξο τέλος της εκπομπής, οι αιχμές της Χαριτίνης και η αντικαταστάτριά της

Το αναπάντεχο τέλος της απογευματινής εκπομπής ''Παρέα mou'' ανακοινώθηκε την Παρασκευή (26/10), μια ημέρα μετά την παρουσίαση του νέου προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού ''Omega''.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κόπηκε η εκπομπή ''Παρέα μου'' της Χαριτίνης Ηλιάδου

Μάλιστα, η Χαριτίνη με μια μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram περιέγραψε τα συναισθήματά της μετά το άδοξο τέλος της εκπομπής της, ευχαριστώντας τους συνεργάτες της, ενώ άφησε αιχμές για τους ιθύνοντες του σταθμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το post της Ηλιάδου λίγο πριν το κόψιμο της εκπομπής, δημιουργεί ερωτηματικά

Ο τηλεοπτικός σταθμός εξέδωσε Δελτίο Τύπου με το οποίο ανακοίνωσε με ποιο πρόγραμμα θα αντικαταστήσει την εκπομπή “Παρέα mou” και αυτό δεν είναι άλλο από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Ευτυχείτε”.

“Από τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου και κάθε μεσημέρι στις 14:00 η Κατερίνα Καινούργιου με την πιο δυνατή ομάδα, παρουσιάζουν την πιο πλούσια τηλεοπτική συνταγή. Ο γοητευτικός σεφ Γιώργος Τσούλης, βάζει «φωτιά» στην κουζίνα, όχι μόνο με τις πρωτότυπες και γευστικές συνταγές του αλλά και με το κέφι του, ενώ η καταξιωμένη Βίκυ Παγιατάκη, παρουσιάζει και αναλύει τις αστρολογικές προβλέψεις. Η έμπειρη fashion editor Γεωργία Παντελέ, δίνει απαντήσεις σε όλες τις στυλιστικές σας απορίες, ενώ κάθε μέρα ανοίγει τη «μαγική» ντουλάπα της Κατερίνας κι επιλέγουν για εσάς τα απόλυτα outfit και trends. Οι αδελφές Αγάθη και Βαλεντίνη Ράντη, επιμελούνται το πρώτο life style δελτίο ειδήσεων της ημέρας, που μεταδίδεται μέσα στην εκπομπή, με «αναλυτές», τους Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και Παναγιώτη Ραφαηλίδη. Οι πρωταγωνιστές της ελληνικής showbiz, αποκαλύπτουν όλα όσα συμβαίνουν στα τηλεοπτικά πλατό, τις θεατρικές σκηνές αλλά και τις πίστες.
Κι επειδή η ευχή είναι κάθε μέρα να… ευτυχείτε, η Κατερίνα με τη βοήθεια ειδικών αλλά και των συνεργατών της, δίνουν λύσεις στα δικά σας ερωτικά αλλά και ιδιαίτερα «διλήμματα», μέσα από την ομώνυμη ενότητα που έχετε αγαπήσει και επιμελείται ο Γιώργος Μιχαηλίδης” γράφει συγκεκριμένα το Δελτίο Τύπου.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση