ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Τι πραγματικά έγινε στο party της Ινώς Αναστασιάδη;

Η 6η Ιουλίου ήταν μια ιδιαίτερη μέρα για την κόρη του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Ινώ Αναστασιάδη Μισιρλή, αφού γιορτάσε τα 42α γενέθλιά της με ένα φαντασμαγορικό πάρτι που πραγματοποιήθηκε στο ολοκαίνουριο και πολυτελές ξενοδοχείο της Λεμεσόυ "Amara".

Το theme του πάρτι ήταν «Σικελιανές βραδιές» και το μενού διαμορφώθηκε ανάλογα με το concept της βραδιάς - αξίζει να σημειώσουμε ότι ο κάθε καλεσμένος είχε το όνομά του στο μενού καλοσωρίζοντάς τον.  

Η Ινώ για την συγκεκριμένη περίσταση επέλεξε να φορέσει ένα υπέροχο μάξι φόρεμα με prints το οποίο συνδύασε με matching μαντήλι στα μαλλιά και πραγματικά έμοιαζε ήταν τόσο μαγική, που έμοιαζε σαν να βγήκε από τα στενά της Σικελίας.

Στο πλευρό της Ινώς βρέθηκαν τα μέλη της οικογένειάς της και προφανώς οι φίλοι της, ανάμεσά τους και αρκετοί επώνυμοι Κύπριοι. Όσοι βρέθηκαν εκεί είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό δείπνο, ενώ διασκέδασαν με τις μουσικές επιλογές ενός συγκροτήματος που τραγουδούσε live με κιθάρες.

Μια από τις πιο τρυφερές στιγμές του πάρτι ήταν και το τρυφερό φιλί του συζύγου της Γιάννη Μισιρλή, αφού έσβησε την τούρτα υπερπαραγωγή που της ετοίμασαν.

Δείτε μερικές εικόνες από το λαμπερό πάρτι και δείτε όλα όσα έγιναν εκείνη την βραδιά:


Το μενού που δημιουργήθηκε για τα γενέθλια της Ινώς

Η Ινώ Αναστασιάδη μαζί με τον Γιάννη Μισιρλή και την Έλσα Αναστασιάδη.


Τα τραπέζια διακοσμήθηκαν ανάλογα με το theme του party


Η Κάτια Θεοδότου και η Ινώ Μισιρλή


Η Ινώ Αναστασιάδη Μισιρλή ποζάρει με τον σύζυγό της, Γιάννη Μισιρλή

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X