ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Τι νούμερα έκανε η πρεμιέρα Μπεκατώρου - Μουτσινά στην Ελλάδα

Με την άφιξη της Μαρίας Μπεκατώρου και του Νίκου Μουτσινά στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου ολοκληρώθηκε το παζλ των μονομάχων που διεκδικούν μια θέση ...στον ήλιο του πίνακα τηλεθεάσεων της Nielsen.

Η εκπομπή του ΑΝΤ1 κονταροχτυπήθηκε για τρεις ώρες με τις εκπομπές του Alpha και του Epsilon και για μία ώρα με το Mega. Ποιο ήταν τελικά το αποτέλεσμα;

Η Μαρία και ο Νίκος είναι οι νικητές της ψυχαγωγίας, έχοντας όμως να υπερβούν το ανάχωμα της ενημέρωσης του ΣΚΑΪ. Το Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ στο γενικό σύνολο τηλεθέασης σημείωσε 15,9% και ακολούθησαν: Jenny Jenny - 12%, Σπίτι μου, σπιτάκι μου - 9,2%, Στα καλά καθούμενα - 7%. Ωστόσο, η ενημερωτική εκπομπή "Σαββατοκύριακο με δράση" σκαρφάλωσε μεταξύ 10:00 - 11:30 στο 17,7%.

Στο δυναμικό κοινό, η Μαρία Μπεκατώρου και ο Νίκος Μουτσινάς ήταν οι απόλυτοι νικητές με ποσοστό που άγγιξε το 22,6%. Για τους υπόλοιπους, τα κομμάτια της πίτας "κόπηκαν" ως εξής: Jenny Jenny - 11,2%, Σπίτι μου σπιτάκι μου - 10,7%, Σαββατοκύριακο με δράση - 9,4%, Στα καλά καθούμενα - 6,2%.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση