ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Τι κοινό μπορεί να έχουν έξι γυναίκες διαφορετικού επαγγέλματος;

Τι κοινό μπορεί να έχουν έξι γυναίκες διαφορετικού επαγγέλματος; Η διάχυτη σεξουαλικότητά τους είναι εμφανής και οι ίδιες απολαμβάνουν το χάρισμα που τους έχει δοθεί από τη μητέρα φύση.

Επιμέλεια φωτογράφησης Ειρήνη Χριστοφόρου, Χρύσα Γρηγορίου
Κείμενο / Styling Χρύσα Γρηγορίου
Φωτογραφίες Χάρης Κυπριανού
Μακιγιάζ Μαρία Κλείτου

Nada Kubikova-Βarwoman
Poison Ivy

Εκρηκτική όψη και μαλλιά στο κόκκινο της φωτιάς. Επιδερμίδα ελαφρώς μαυρισμένη και πράσινα μάτια που πετάνε σπίθες. Δεν είναι τυχαίο που στο μικρό τετραγωνισμένο χώρο του bar της γίνεται χαμός. Όχι, δεν ανάβει φωτιές στα σφηνάκια ούτε επιδεικνύεται κάνοντας καλοκαιρινά cocktails. Απλά είναι ο εαυτός της… και δεν είναι και λίγο! Η γυναίκα-δηλητήριο μαγεύει τους πάντες με το χυμώδες σώμα της και η ίδια φαίνεται να το απολαμβάνει!

Μαλλιά Zac Hair Design, κορμάκι από Topshop, αξεσουάρ από Equinox, sandals Vero Cuoio από Giuseppe Zanotti

Στάλω Ηλία-οικοκυρά
Not desperate at all!

Δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι η δίμετρη αυτή σαγηνευτική γυναίκα μένει στο σπίτι, νταντεύει παιδιά, σκυλιά και σερβίρει το φρεσκοψημένο cake γεωγραφίας στον αγαπημένο σύζυγο χωρίς να το κάψει. Η Στάλω Ηλία είναι σύζυγος και μητέρα τριών παιδιών και καταφέρνει περίτεχνα να μεταπηδά από τον ένα ρόλο στον άλλο, χωρίς να χάνει τη θηλυκότητά της. Βρίσκει χρόνο για όλα προκειμένου να μην λείψει τίποτα στην οικογένειά της και άμα της περισσέψει λίγος για την πάρτη της, προσπαθεί να τον αξιοποιήσει στις οικογενειακές επιχειρήσεις.

Μαλλιά Έλενα (Lucas & Tina) Παπούτσια και γούνα από Fendi, αξεσουάρ από Equinox, γλυκά από La Patisserie Panayiotis

Άντρεα Καρκότη-απόφοιτη νομικής
Ένσταση; Δεν το νoμίζω!

Η καθημερινή της ατζέντα, γεμάτη. Δικαστήρια, υποθέσεις, κρατούμενοι, υπερασπίσεις… Δυναμική η παρουσία της και θελκτική η μορφή της. Υπερασπίζεται το δίκαιο χωρίς ενδοιασμούς και δηλώνει ότι «η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο». Από γατούλα όλο νάζι, μετατρέπεται σε τίγρη έτοιμη να βγάλει νύχια της αν αισθανθεί ότι απατούνται τα ανθρώπινα δικαιώματα. Και… μην διανοηθείς να το παίξεις αντράκι, αφού ξέρει πότε ψεύδεσαι και πότε λες την αλήθεια. Το έχει, άλλωστε, στα γονίδιά της.

Μαλλιά Zac Hair Παπούτσια Vicini από Giuseppe Zannotti, χαρτοφύλακας από Louis Vuitton, αξεσουάρ από Stalo Markides

Έλενα Κυπριανού-pilates instructor & χορογράφος
The body

Βγαίνει από το καμαρίνι και μένουμε άφωνοι! Με σώμα-πέτρα, αλλά τόσο θηλυκό που κάνει όλες μας να σκάμε απ’ τη ζήλια. Από τον καιρό που κατάλαβε τι θέλει να κάνει, το κάνει με μεράκι. Γυμνάζεται μέρα-νύκτα κι όποιος τολμήσει να αντισταθεί στις οδηγίες της σκληρής δασκάλας, τον πατάει στην κοιλιά μέχρι να το κάνει. Από την άλλη λες, άμα είναι να σε γυμνάζει αυτή, τότε ας πάει στο καλό!

Μαλλιά Κύπρος (Zac Hair) Παπούτσια από Giuseppe Zanotti, αξεσουάρ από Stalo Markides Αντώνης παπούτσια από Asics, παντελόνι από Adidas

Πόπη Ρότσα-αεροσυνοδός
Απογείωση τώρα!

Αντικρίζοντάς την κανείς, δεν υπάρχει περίπτωση να μην «πάθει»! Πόσω μάλλον ακούγοντάς την να μιλά με την cool προσφορά της (μισά κυπριακά-μισά αγγλικά). Είναι συνέχεια με μια βαλίτσα στο χέρι και αυτό την εξιτάρει πάρα πολύ. Έχει ταξιδέψει σχεδόν σε όλες τις χώρες και δηλώνει ότι δεν έχει βρεθεί ακόμα ο κατάλληλος που θα της πάρει τα μυαλά. Όταν δεν βρίσκεται στον αέρα, διοργανώνει party στην πισίνα του σπιτιού της, με καλεσμένους τους πάντες!

Μαλλιά Zac Hair Φούστα από Manoukian, παπούτσια από Gucci, handbag από Stalo Markides, roller luggage από Gucci, γυαλιά Police

 Άννα Ερωτοκρίτου-νοσηλεύτρια
Παίζουμε τους γιατρούς;

Ίσως η πιο τρανταχτή φαντασίωση όλων των αντρών εδώ και πολλά χρόνια. Δεν είναι και λίγο πράγμα εκεί που ξαπλώνεις στο κρεβάτι του πόνου, να σκάει μύτη ο άγγελος με τα άσπρα, να σε αγγίζει και να σε πασπατεύει. Πονάς εδώ; Βήξε! Και βήχεις. «Να είσαι νοσοκόμα σημαίνει να προσφέρεις στους άλλους, να βοηθάς και να σώζεις ζωές». Τα λόγια της Άννας, βάλσαμο στα αφτιά κάθε αρρώστου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν πέσεις στα χέρια της, θα βγεις ζωντανός!

Στολή νοσοκόμας και περούκα από Funny Business, παπούτσια από Fendi Δημήτρης Παντελόνι από Nota Emporio LTD Uniform Wear. Ευχαριστούμε το Απολλώνειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο για την παραχώρηση του χώρου.






 



 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση