ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Τι κοινό έχει η Μπέττυ Μπαζιάνα με την Kate Middleton;

Τι κοινό μπορεί να έχει η σύζυγος του Έλληνα πρωθυπουργού Mπέττυ Μπαζιάνα με την Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton;

Οι δύο γυναίκες είναι παντρεμένες με δύο ισχυρούς άντρες, κάτι που τις κάνει να έχουν αρκετές υποχρεώσεις και εμφανίσεις όπου τις βλέπουμε να επιλέγουν looks ανάλογα με την κάθε περίσταση.

Πώς φθάσαμε όμως στο σημείο να συγκρίνουμε την Μπέττυ Μπαζιάνα με την Kate Middleton; Και οι δύο γυναίκες επέλεξαν να φορέσουν το ίδιο σύνολο πάνω από μία φορά. Συγκεκριμένα, η Κate Middleton φόρεσε μια λευκή δημιουργία του Alexander Mc Queen, στην βάφτιση της κόρης της το 2015. 'Ενα χρόνο αργότερα, έβαλε το ίδιο σύνολο στα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ, το 2017 σε μια τελετή εορτασμού στο Βέλγιο αλλά και στον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle.

Tην ίδια τακτική ακολούθησε και η Mπέττυ Μπαζιάνα, που επέλεξε το ίδιο φόρεμα του οίκου Laskaris. Την πρώτη φορά που φόρεσε τη συγκεκριμένη δημιουργία ήταν τον Μάιο του 2018 κατά τη διάρκεια της ξενάγησης της πριγκίπισσας Καμίλα της Αγγλίας στο Μουσείο Μπενάκη.  

Η δεύτερη φορά που εμφανίστηκε με το ίδιο σύνολο ήταν το βράδυ της  Τετάρτης (26 Σεπτεμβρίου) στην Νέα Υόρκη, όταν συνόδευσε τον σύζυγό της Αλέξη Τσίπρα στην στην ετήσια γενική συνέλευση του ΟΗΕ.

Εμείς απλά θα πούμε ''γιατί όχι'';

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση