ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Τι εύχεται ο πρώην σύζυγος της Μαρίας Έλενας Κυριάκου;

newsroom must

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό του The Voice και ο πρώην σύζυγος της Μαρίας Έλενας Κυριάκου, Γρηγόρης Γεωργίου από τη Λάρνακα, μιλά για πρώτη φορά,  της εύχεται καλή επιτυχία και εμφανίζεται αισιόδοξος για το αποτέλεσμα.

Ο γνωστός Κύπριος αθλητικογράφος μας μιλά με τα καλύτερα λόγια για τη προσπάθεια που κάνει η μητέρα των παιδιών του υπογραμμίζοντας «Από την αρχή πίστεψα στην Μαρία Έλενα και καθ’ όλη την προσπάθειά της στο The Voice την στήριζα με κάθε τρόπο. Ήμουν σίγουρος ότι η ταπεινότητα και η μετριοφροσύνη της αλλά και ο σεβασμός με τον οποίο ερμηνεύει τα τραγούδια θα την βοηθούσαν να φτάσει στον τελικό. Είμαι θετικός και πιστεύω πως απόψε θα είναι η μεγάλη νικήτρια».

Μας εξηγεί ότι θα προτιμούσε να παρακολουθήσει τον τελικό του show live από το στούντιο ΚΑΠΠΑ συντροφιά με τα δύο μεγαλύτερα από τα τρία παιδιά τους εντούτοις αυτό στάθηκε αδύνατο καθώς τα μικρά δεν διαθέτουν τα απαιτούμενα χαρτιά για να ταξιδέψουν. Ωστόσο οι ευχές του ίδιου αλλά και των μικρών Γιώργου, Παύλου και Μιχαήλ θα συνοδεύουν την γλυκιά μαμά από την Λάρνακα στη σκηνή η οποία αναμένεται να δώσει τον καλύτερό της εαυτό. «Θα παρακολουθήσω τον τελικό μαζί με τα τρία μας παιδιά τα οποία ανυπομονούν και θέλουν την μαμά τους να βγει νικήτρια», μας ανέφερε.

Πάντως από την πρώτη live εμφάνισή της πρώην συζύγου του στο μουσικό τηλεοπτικό show, να σημειωθεί ότι ο Γρηγόρης Γεωργίου από το timeline του στο facebook  την υποστηρίζει και της εύχεται ότι καλύτερο.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση