ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Τι δήλωσε η designer μετά την λήξη του φιλανθρωπικού fashion show!

Κατ’ αρχάς να σε συγχαρώ για την επίδειξη σου. Πώς ένιωσες;
Κάθε show, κάθε χρόνο είναι σαν το πρώτο! Πεταλούδες στο στομάχι, η οργάνωση να είναι σωστή, τα μαλλιά, το μακιγιάζ, τα πάντα. Πήγαμε περίφημα!

Υπήρξαν ευτράπελα;
Μικρά ευτράπελα πάντα συμβαίνουν, αλλά με την καλύτερη πάντα διάθεση και το βλέμμα των συνεργατών μου καθησύχαζε τα πάντα. Τουλάχιστον δεν βγήκε τίποτα στον κόσμο έξω.

         Η ομάδα του Blow Hair εν ώρα δράσης.

 Ήταν όλα όπως τα είχες φανταστεί;
Το συγκεκριμένο show ήταν από τα πιο σημαντικά της μέχρι τώρα πορείας μου. Ήτανε μια συλλογή όπου όλα θα έπρεπε να γίνουν εφικτά. Ακόμη και τα ακατόρθωτα. Δεν έγινε καμία αλλαγή και ναι, μπορώ να πω όλα ήταν όπως τα είχα φανταστεί. Οι λεπτομέρειες των υφασμάτων έδειχναν τέλεια στα όμορφα μοντέλα μου όπως επίσης και τα κοσμήματα. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη.

Ποια ήταν τα σχόλια που αποκόμισες στο τέλος του show; Γενικά τα comments ήταν πολύ καλά και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Μακάρι να έχω και την ανοιξιάτικη σεζόν να παρουσιάσω για φιλανθρωπικό σκοπό. Το αίσθημα να μπορείς να βοηθήσεις και ειδικά αβοήθητα παιδάκια πραγματικά είναι ανεπανάληπτο. Όμως πρέπει να παραδεχτώ ότι όλη αυτή η προσπάθεια δεν θα εκπληρωνόταν αν δεν είχα την πολύτιμη βοήθεια των χορηγών μου. Ευχαριστώ θερμά το extra tv, Little Buddha, Eurofast, Empire Group, Serano, Top Models, Blow Hair, Powder Room by Eliana Mandrites & Tereza Manti τον στυλίστα μου Νικόλα Ιωαννίδη, το must και Radio Deejay, τα μοντέλα και το backstage team. Χωρίς αυτούς το σημερινό αποτέλεσμα δεν θα ήταν το ίδιο.
Τα ξαναλέμε την Άνοιξη!

  Η Μαρία Αριστείδου με τον στυλίστα της επίδειξης Νικόλα Ιωαννίδη.

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X