ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Τι αποκαλύπτει ο Σάκης Ρουβας για τις «Βάκχες»

Ένα είναι σίγουρο πως ο νέος ρόλος του Σάκη Ρουβά ως θεός Διόνυσος στις "Βάκχες" του Ευριπίδη "σκίζει" γι’ αυτό άλλωστε και εισπράττει καθημερινά το ένθερμο χειροκρότημα του θεατρόφιλου κοινού.

Αυτό ίσως που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα είναι πως για τον συγκεκριμένο ρόλο ο σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης κυνηγούσε τον τραγουδιστή επί τέσσερα χρόνια. Αυτό αποκάλυψε ο Σάκης Ρουβάς πρόσφατα σε συνέντευξή του.

«Μου φαινόταν αδιανόητο να παίξω ένα θεό. Δεν μπορούσα να κάνω τη σύνδεση, μου φαινόταν εξαιρετικά δύσκολο να ενσαρκώσεις ένα θεό , που ξέρει το μέλλον, δεν ζει ανατροπές».

Ο τραγουδιστής μάλιστα αποκαλύπτει και το λόγο που είπε τώρα το μεγάλο «ναι», λέγοντας τα εξής: «Μετά από τόσο καιρό, η ιδέα ωρίμασε μέσα μου. Αυτή τη φορά ένιωθα έτοιμος να το κάνω, έτσι μπόρεσα να κάμψω όλες τις ενστάσεις που είχα πριν. Όταν πω “πάμε”, δεν υπάρχει στο μυαλό μου η σκέψη ότι μπορεί να συμβεί κάτι λάθος. Από τη στιγμή που αισθάνθηκα πως έχει έρθει η στιγμή να το κάνω, δεν είχα πια καμία αμφιβολία. Όταν είμαι αποφασισμένος δεν κάνω πίσω».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση